To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

zefir - Czw 05 Gru, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Czw 05 Gru, 2013

M napisał/a:
Przypomina mi się dlaczego jak sprzedawałem graty na civicklubie to zawsze olewałem zawracaczy dupy.

tiaaa,interesy z hondziarzami to ciekawe przeżycie :rotfl:

M - Czw 05 Gru, 2013

Chyba jakiemuś w koncu napisalem przy sprzedaży zawiasu koni że jak go nie stać to niech kupi mts technik.
W koncu zawias kupil starszy facet ze szczecina ktory chcial sie na poczatku targowac a potem jak zobaczył w jakim stanie dostał towar to dzwonił i mnie przepraszał, pytał czy mam coś jeszcze do sprzdania :rotfl:
Taki mamy kraj, wiecznych kombinatorów i ludzi którzy się będą targować a potem kupią najtańsze gówno - no bo taniej. Każdy chce zrobić interes życia a sam sprzedawać drogo. Nikt drugiemu nie ufa.
(z niestety wyjątkami )

Kamill - Czw 05 Gru, 2013

o_O

Konrad - Pią 06 Gru, 2013

Nie wiem jak można sobie takie naklejki przykleić ;D Dzisiaj stałem w korku, przede mną upierdzielony błotem do granic możliwości zielony passat b3 blachy gdzieś ze wschodu LBI, ale jedyny czysty jak łza element tego samochodu to był kwadracik dookoła naklejki 'pokaż cycki dam ci ciastko' :rotfl: :wall:
Rasputin - Pią 06 Gru, 2013

Konrad napisał/a:
Nie wiem jak można sobie takie naklejki przykleić ;D Dzisiaj stałem w korku, przede mną upierdzielony błotem do granic możliwości zielony passat b3 blachy gdzieś ze wschodu LBI, ale jedyny czysty jak łza element tego samochodu to był kwadracik dookoła naklejki 'pokaż cycki dam ci ciastko' :rotfl: :wall:

+1
Jak mnie wkurwiają pajace z tą żenującą naklejką :wall: Ale trzeba mieć najebane pod sufitem by takie naklejki przyklejać na samochód !!!

Chloru - Pią 06 Gru, 2013

Ja dziś widziałem Prelude 3gen z błotnikiem oklejonym jotdeemowymi naklejkami, kilkoma większymi purchlami na budzie, głóśnym wydechem i kartką za tylną szybą -> "Sprzedam 17 900 PLN" :rotfl: Patrzyłem 2 razy bo myślałem, że jedno zero za dużo zobaczyłem. Średnia cena na allegro to 4 kPLN.
Walle - Pią 06 Gru, 2013

Rasputin napisał/a:
Konrad napisał/a:

+1
Jak mnie wkurwiają pajace z tą żenującą naklejką :wall: Ale trzeba mieć najebane pod sufitem by takie naklejki przyklejać na samochód !!!

Też uważam, że na takiej naklejce powinno widnieć raczej słowo "piersi"!!!! Ehh... ten wschód.

aaaaa..... a propos piersi...... :

http://www.youtube.com/watch?v=AZxOFXYfBXI

szacunek za wrzucenie tej "sztuki" do sieci.

was79 - Pią 06 Gru, 2013

ViDEo ART STUDiO Robert Listewnik aka Michał ;D
Rasputin - Pią 06 Gru, 2013

Walle napisał/a:
aaaaa..... a propos piersi...... :

http://www.youtube.com/watch?v=AZxOFXYfBXI

szacunek za wrzucenie tej "sztuki" do sieci.

Gdzie jest Majkuls :] Takie rzeczy tu wklejają a ty nie grzmisz?!?!?!?! :rotfl:

PieQt - Nie 08 Gru, 2013

A o co chodzi z ta naklejka pokaż cycki dam ci ciastko, jakas glebsza mysl? filmik z internetu?

Wpisywalem kiedys w googlu etymologia hasla pokaż .... Ale nic nie wyplulo. Powaznie sie pytam

anjas - Nie 08 Gru, 2013

Tonacy brzytwy sie chwyta... Ja uważam, ze jest to dosyć desperacka próba zobaczenia cyckow poza internetem. Charakterystyczna dla osób, które w wieku 20+ nigdy wcześniej nie miały takiej okazji.
Anonymous - Nie 08 Gru, 2013

Pogłębiona psychoanaliza,ciężko sie nie zgodzić
Barejka - Nie 08 Gru, 2013

a takie cos co oznacza?

B-Rey - Nie 08 Gru, 2013

Żenada z tymi naklejkami. Najlepiej podsumował to kiedyś złomnik:

Sondowanie rynku. Otóż widziałem dziś na światłach samochód VW Golf III z naklejkami "NIE TRĄB POJEBIE, BO JADĘ NA GLEBIE", "POWOLY BO SIĘ ROZPIERDOLY" oraz "GLEBA SUKO".

Pomyślałem, że skoro doszliśmy już do tego poziomu słownictwa na naklejkach, to w sumie czemu by nie zacząć produkować naklejek o jeszcze dosadniejszej treści, np. "SPIERDALAJ", "CHUJ CI W DUPĘ" lub "JEBAŁEM TWOJĄ STARĄ".