kamil - Nie 08 Gru, 2013 tia, też to czytałem. Dramat...Ale jak tak sobie przypomnę to każda głupia moda z USA u nas super się aklimatyzuje ....Pocz±wszy od sajdingów na domach skończywszy na Helloween.Michał - Nie 08 Gru, 2013 te naklejki to dramatroj - Nie 08 Gru, 2013
B-Rey napisał/a:
Pomy¶lałem, że skoro doszli¶my już do tego poziomu słownictwa na naklejkach, to w sumie czemu by nie zacz±ć produkować naklejek o jeszcze dosadniejszej tre¶ci, np. "SPIERDALAJ", "CHUJ CI W DUPĘ" lub "JEBAŁEM TWOJˇ STARˇ".
was79 - Nie 08 Gru, 2013 Bardzo fajne sa te naklejki. Fajna inicjatywa.PieQt - Nie 08 Gru, 2013 Rany, a ja glupi myslalem, ze to ma jakis glebszy sens. No nic...moze to dlatego, ze nie musialem nigdy dawac ciastek za pokazywanie cyckówPiTT - Nie 08 Gru, 2013 tak mnie nakręcili¶cie z tymi naklejkami ze zerwałem swoja anjas - Nie 08 Gru, 2013
PieQt napisał/a:
Rany, a ja glupi myslalem, ze to ma jakis glebszy sens. No nic...moze to dlatego, ze nie musialem nigdy dawac ciastek za pokazywanie cycków
Pokazywałe¶ bez ciastka Kamill - Nie 08 Gru, 2013
anjas napisał/a:
PieQt napisał/a:
Rany, a ja glupi myslalem, ze to ma jakis glebszy sens. No nic...moze to dlatego, ze nie musialem nigdy dawac ciastek za pokazywanie cycków
Pokazywałe¶ bez ciastka
Dawał na p±czkaMichał - Nie 08 Gru, 2013 pokaż cycki dam ci rosbef wołowy-panierowanyPiTT - Nie 08 Gru, 2013 ten tekst pokaz cycki dam ci paczka znalem jeszcze dawno temu jak moj kumpel tak ciagle gadal a to byl z tego co pamietam 2005r
musialbym sie go zapytac o co wtedy chodzilo... byc moze jakis podworkowy podryw ktory sie przyjal szerzej Cartoon - Pon 09 Gru, 2013 na allegro sprzedaję trochę artykułów ze sklepu. m.in. http://allegro.pl/show_item.php?item=3763575095
Dostałem dzi¶ zapytanie, czy to kolejka elektryczna... straciłem wiarę w ludzi iQ - Pon 09 Gru, 2013 Przeciez na zdjeciu widac ze to kolejka na gaz Jakarti - Pon 09 Gru, 2013 to kolejka na pieni±dze
...tatusia i mamusi Bonczek - Pon 09 Gru, 2013