To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Nie 08 Gru, 2013

tia, też to czytałem. Dramat...Ale jak tak sobie przypomnę to każda głupia moda z USA u nas super się aklimatyzuje ....Pocz±wszy od sajdingów na domach skończywszy na Helloween.
Michał - Nie 08 Gru, 2013

te naklejki to dramat
roj - Nie 08 Gru, 2013

B-Rey napisał/a:
Pomy¶lałem, że skoro doszli¶my już do tego poziomu słownictwa na naklejkach, to w sumie czemu by nie zacz±ć produkować naklejek o jeszcze dosadniejszej tre¶ci, np. "SPIERDALAJ", "CHUJ CI W DUPĘ" lub "JEBAŁEM TWOJˇ STARˇ".

:lol2:

was79 - Nie 08 Gru, 2013

Bardzo fajne sa te naklejki. Fajna inicjatywa.
PieQt - Nie 08 Gru, 2013

Rany, a ja glupi myslalem, ze to ma jakis glebszy sens. No nic...moze to dlatego, ze nie musialem nigdy dawac ciastek za pokazywanie cycków
PiTT - Nie 08 Gru, 2013

tak mnie nakręcili¶cie z tymi naklejkami ze zerwałem swoja :)
anjas - Nie 08 Gru, 2013

PieQt napisał/a:
Rany, a ja glupi myslalem, ze to ma jakis glebszy sens. No nic...moze to dlatego, ze nie musialem nigdy dawac ciastek za pokazywanie cycków

Pokazywałe¶ bez ciastka ;d

Kamill - Nie 08 Gru, 2013

anjas napisał/a:
PieQt napisał/a:

Pokazywałe¶ bez ciastka ;d

Dawał na p±czka

Michał - Nie 08 Gru, 2013

pokaż cycki dam ci rosbef wołowy-panierowany
PiTT - Nie 08 Gru, 2013

ten tekst pokaz cycki dam ci paczka znalem jeszcze dawno temu jak moj kumpel tak ciagle gadal a to byl z tego co pamietam 2005r :)
musialbym sie go zapytac o co wtedy chodzilo... byc moze jakis podworkowy podryw ktory sie przyjal szerzej :)

Cartoon - Pon 09 Gru, 2013

na allegro sprzedaję trochę artykułów ze sklepu. m.in. http://allegro.pl/show_item.php?item=3763575095

Dostałem dzi¶ zapytanie, czy to kolejka elektryczna... straciłem wiarę w ludzi :D

iQ - Pon 09 Gru, 2013

Przeciez na zdjeciu widac ze to kolejka na gaz :]
Jakarti - Pon 09 Gru, 2013

to kolejka na pieni±dze :D
...tatusia i mamusi :D

Bonczek - Pon 09 Gru, 2013

Cartoon napisał/a:
na allegro sprzedaję trochę artykułów ze sklepu. m.in. http://allegro.pl/show_item.php?item=3763575095

Dostałem dzi¶ zapytanie, czy to kolejka elektryczna... straciłem wiarę w ludzi :D

Swoj± drog±, jak idzie sklep?

Cartoon - Pon 09 Gru, 2013

Starcza na pieluchy dla młodego ;)