Bonczek - Pon 09 Gru, 2013 No to dobrze Cartoon - Pon 09 Gru, 2013 Gdybym miał zakładać firmę tylko pod sklep to nie zarobiłbym na zusy itd - jako, że mam to przy okazji, to cała kasa jest "na czysto"was79 - Wto 10 Gru, 2013 Katowice i kolejne bmw. Kurde robi się jak u ruskich
http://www.dziennikzachod...wideo,id,t.htmlkamil - Wto 10 Gru, 2013 Ja pierdole...Czy Ci ludzie mają nasrane ? To jest normalny bandytyzm.siema - Wto 10 Gru, 2013 Może to ten sam:
Czy oni te BMW X. to wydają na jakieś talony dla debili(?)- czasem mam takie wrażenie.
Edit: Dopiero obejrzałem ten wcześniej wklejony filmik z dźwiękiem...
Myślałem, że jednak nie dobrał się do kierowcy. Do tego taka akcja z dzieckiem w środku...
Gość od rejestratora powinien go normalnie rozjechać i się nie patyczkować.Cartoon - Wto 10 Gru, 2013 Coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem rejestratora...
albo niedrogiej kamerki z opcją rejestratora - np http://allegro.pl/kamera-...3758766157.htmlKamill - Wto 10 Gru, 2013 Chwile uzywalem tego goclevera, całekim dobre wrazenie zrobił na mnie.Bart - Wto 10 Gru, 2013 Ja się raczej boję, że ktoś nagrał jakieś moje drogowe osiągnięcia i je upubliczni mi - Wto 10 Gru, 2013
Bart napisał/a:
Ja się raczej boję, że ktoś nagrał jakieś moje drogowe osiągnięcia i je upubliczni
+1
Czasem przeglądam nawet YT pod tym kątem Kamill - Wto 10 Gru, 2013 Trzeba kominiarkę wozić, a nie z gołym ryjem i siekiero wyskakiwaćAnonymous - Wto 10 Gru, 2013 Nie pękajcie,bedziemy Wam dosyłać frankfurterki do pierdlaPiTT - Wto 10 Gru, 2013 wyglada jak serwisant PiTT - Wto 10 Gru, 2013 albo...
Miniac - Wto 10 Gru, 2013 Let's Play!
No kurwa posłuchajcie bo nie uwierzycie.
Ilu z Was ma telefon z BOK swojego operatora, który zaczyna rozmowę od tego że się przedstawia i ma nam coś do powiedzenia, ale najpierw musisz mu podać hasło abonenckie?
Czy ktoś z Was ma kilkanaście numerów telefonów z indywidualnymi hasłami?
Jeśli sprawa dotyczy zaległej płatności to trzeba TE WSZYSTKIE HASŁA ładnie Pani/Panu przedłożyć on wtedy mówi, że jest 20dni po terminie i zaraz będzie szlaban na "gadkę".
Jak już słyszę, że mam podać kilka haseł to zwyczajnie loguje się na necie i sprawdzam ile i od kiedy wiszę.
Te hasło nawet jak będzie brzmiało "HUJ" ale ktoś poprosi o przeliterowanie i powiesz "C.H.U.J." to usłyszysz, że błędne i aby podać ponownie, a po trzech próbach "sorry. musimy się rozłączyć"
Sorry za przydługi wstęp. Te hasła są w chuj ważne i już!
Ja WCZORAJ dostałem list:
Wszędzie się czyta i jest się ostrzeganym przed różnymi przewałami. Więc myślę sobie. HAHA!! Ale zajebisty SCAM!. Zadzwonię i poinformuję mojego operatora.
I uwaga tera! To nie wałek. To autentyczne pismo z Play który prosi bym 'zwrotnie' odesłał im numery telefonów oraz hasła abonenckie w kopercie na adres..."no, ma Pan tam na druku maczkiem na dole że P4 Taśmowa 7" bo nie mogli się do mnie dodzwonić!! Czad!
Mamy grudzień a owo zgłoszenie (chuj nie zgłoszenie) było z Października, gdzie napisałem w MAILU z potwierdzeniem wpłaty, e suma FV się zgadza, ale każda pojedyncza kwota już nie i żeby się ogarnęli.
Jest zero info do kogo kierować pismo na Taśmową, zero działu, zero "z dopiskiem na kopercie". Te w przekurwatajnewymagane hasła ma otworzyć ktoś na recepcji, przeczytać (ale nie czytać haseł) i skierować do odpowiedniego działu... "ale, ale Proszę Pana. Cały personel firmy Play ma zakaz wynoszenia poufnych informacji z budynku". No kurwa migają im MiB w osobach agenta "Dżej" i "Kej" na 'do widzenia' jak nic.
I jeszcze na końcu ten tekst o "wyślij SMSa oceniającą moją pracę". Ale gdzie mam go kurwa wysłać??? Na jaki numer?? Taśmowej 7??
W dupie mam te hasła i to co ktoś może z nimi zrobić (chociaż już pewne pomysły bym miał ),ale że tak samo mają je w dupie Ci którzy tak bardzo ich wymagają??
Ja jebie. Nic tylko zaraz na identycznym druku roznoszę po skrzynkach pismo z moja firmą P44 i skrzynką pocztową, a SMSy dla oceny poziomu wydymania za 25PLN+ VAT na numer.. coś wymyślę!!
Tak. To się wydarzyło naprawdę. roj - Wto 10 Gru, 2013 odpisz im na piśmie
w odpowiedzi na pismo ........ przesyłam poniżej własciwe hasła:
Jeśli jest Pani/Pan uprawniony do zapoznania się z hasłami proszę o wybór
TAK
jeśli nie jest Pani/Pan uprawniony do zapoznania się z hasłami proszę o wybór
NIE
W przypadku nie pokazania się haseł po wybraniu opcji TAK proszę spakować niniejsze pismo w kopertę a następnie otworzyć ją, wyjąc pismo i uważnie przeczytać ponownie.