To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bonczek - Pon 09 Gru, 2013

No to dobrze :)
Cartoon - Pon 09 Gru, 2013

Gdybym miał zakładać firmę tylko pod sklep to nie zarobiłbym na zusy itd - jako, że mam to przy okazji, to cała kasa jest "na czysto"
was79 - Wto 10 Gru, 2013

Katowice i kolejne bmw. Kurde robi się jak u ruskich :>

http://www.dziennikzachod...wideo,id,t.html

kamil - Wto 10 Gru, 2013

Ja pierdole...Czy Ci ludzie mają nasrane ? To jest normalny bandytyzm.
siema - Wto 10 Gru, 2013

Może to ten sam:

Czy oni te BMW X. to wydają na jakieś talony dla debili(?)- czasem mam takie wrażenie.

Edit: Dopiero obejrzałem ten wcześniej wklejony filmik z dźwiękiem...
Myślałem, że jednak nie dobrał się do kierowcy. Do tego taka akcja z dzieckiem w środku...
Gość od rejestratora powinien go normalnie rozjechać i się nie patyczkować.

Cartoon - Wto 10 Gru, 2013

Coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem rejestratora...
albo niedrogiej kamerki z opcją rejestratora - np http://allegro.pl/kamera-...3758766157.html

Kamill - Wto 10 Gru, 2013

Chwile uzywalem tego goclevera, całekim dobre wrazenie zrobił na mnie.
Bart - Wto 10 Gru, 2013

Ja się raczej boję, że ktoś nagrał jakieś moje drogowe osiągnięcia i je upubliczni :lol2:
mi - Wto 10 Gru, 2013

Bart napisał/a:
Ja się raczej boję, że ktoś nagrał jakieś moje drogowe osiągnięcia i je upubliczni :lol2:

+1
Czasem przeglądam nawet YT pod tym kątem :lol2:

Kamill - Wto 10 Gru, 2013

Trzeba kominiarkę wozić, a nie z gołym ryjem i siekiero wyskakiwać
Anonymous - Wto 10 Gru, 2013

Nie pękajcie,bedziemy Wam dosyłać frankfurterki do pierdla
PiTT - Wto 10 Gru, 2013

wyglada jak serwisant :D
PiTT - Wto 10 Gru, 2013

albo...

Miniac - Wto 10 Gru, 2013

Let's Play!

No kurwa posłuchajcie bo nie uwierzycie. xD

Ilu z Was ma telefon z BOK swojego operatora, który zaczyna rozmowę od tego że się przedstawia i ma nam coś do powiedzenia, ale najpierw musisz mu podać hasło abonenckie?

Czy ktoś z Was ma kilkanaście numerów telefonów z indywidualnymi hasłami?

Jeśli sprawa dotyczy zaległej płatności to trzeba TE WSZYSTKIE HASŁA ładnie Pani/Panu przedłożyć on wtedy mówi, że jest 20dni po terminie i zaraz będzie szlaban na "gadkę".

Jak już słyszę, że mam podać kilka haseł to zwyczajnie loguje się na necie i sprawdzam ile i od kiedy wiszę.

Te hasło nawet jak będzie brzmiało "HUJ" ale ktoś poprosi o przeliterowanie i powiesz "C.H.U.J." to usłyszysz, że błędne i aby podać ponownie, a po trzech próbach "sorry. musimy się rozłączyć"

Sorry za przydługi wstęp. Te hasła są w chuj ważne i już!

Ja WCZORAJ dostałem list:

Wszędzie się czyta i jest się ostrzeganym przed różnymi przewałami. Więc myślę sobie. HAHA!! Ale zajebisty SCAM!. Zadzwonię i poinformuję mojego operatora.

I uwaga tera! To nie wałek. To autentyczne pismo z Play który prosi bym 'zwrotnie' odesłał im numery telefonów oraz hasła abonenckie w kopercie na adres..."no, ma Pan tam na druku maczkiem na dole że P4 Taśmowa 7" bo nie mogli się do mnie dodzwonić!! Czad!

Mamy grudzień a owo zgłoszenie (chuj nie zgłoszenie) było z Października, gdzie napisałem w MAILU z potwierdzeniem wpłaty, e suma FV się zgadza, ale każda pojedyncza kwota już nie i żeby się ogarnęli.

Jest zero info do kogo kierować pismo na Taśmową, zero działu, zero "z dopiskiem na kopercie". Te w przekurwatajnewymagane hasła ma otworzyć ktoś na recepcji, przeczytać (ale nie czytać haseł) i skierować do odpowiedniego działu... "ale, ale Proszę Pana. Cały personel firmy Play ma zakaz wynoszenia poufnych informacji z budynku". No kurwa migają im MiB w osobach agenta "Dżej" i "Kej" na 'do widzenia' jak nic. :lol2:

I jeszcze na końcu ten tekst o "wyślij SMSa oceniającą moją pracę". Ale gdzie mam go kurwa wysłać??? Na jaki numer?? Taśmowej 7??

W dupie mam te hasła i to co ktoś może z nimi zrobić (chociaż już pewne pomysły bym miał :> ),ale że tak samo mają je w dupie Ci którzy tak bardzo ich wymagają??

Ja jebie. Nic tylko zaraz na identycznym druku roznoszę po skrzynkach pismo z moja firmą P44 i skrzynką pocztową, a SMSy dla oceny poziomu wydymania za 25PLN+ VAT na numer.. coś wymyślę!! :wall: :wall:

Tak. To się wydarzyło naprawdę. :pom:

roj - Wto 10 Gru, 2013

odpisz im na piśmie

w odpowiedzi na pismo ........ przesyłam poniżej własciwe hasła:

Jeśli jest Pani/Pan uprawniony do zapoznania się z hasłami proszę o wybór

TAK

jeśli nie jest Pani/Pan uprawniony do zapoznania się z hasłami proszę o wybór

NIE

W przypadku nie pokazania się haseł po wybraniu opcji TAK proszę spakować niniejsze pismo w kopertę a następnie otworzyć ją, wyjąc pismo i uważnie przeczytać ponownie.