To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Wto 10 Gru, 2013

roj napisał/a:

W przypadku nie pokazania się haseł po wybraniu opcji TAK proszę spakować niniejsze pismo w kopertę a następnie wsadzić sobie w dupę.

raczej taki tekst powinien sie znalezc ;)

michool_vt - Wto 10 Gru, 2013

:rotfl:
Walle - Śro 11 Gru, 2013

siema napisał/a:
Może to ten sam:

Czy oni te BMW X. to wydają na jakieś talony dla debili(?)- czasem mam takie wrażenie.

Edit: Dopiero obejrzałem ten wcześniej wklejony filmik z dźwiękiem...
Myślałem, że jednak nie dobrał się do kierowcy. Do tego taka akcja z dzieckiem w środku...
Gość od rejestratora powinien go normalnie rozjechać i się nie patyczkować.

jako fan marki z przykrością muszę stwierdzić, że cos w tym jest, że tymi autami jeżdżą często osoby z niezagospodarowanym właściwie testosteronem.

A propos - wczoraj przechodzę przez pasy, kto by mnie prawie nie rozjechał? Kierowca E60 z tlenioną panną.

Ostatnio odprowadzałem maluchy do przedszkola i kiedy byliśmy z połowie pasów przemknął przed nami bordowy Peżo 206, tak z metr przed nami. Strasznie się zagotowałem i jako, że zapamiętałem rejestrację - pomyślałem nie podaruję. Po robocie zrobiłem tour do warszawskiej drogówki na ul.Waliców, opisałem sprawę i czekam na rozwój (mam nadzieję, choć ukaranie mandatem bandyty), wiem, że dostanie najwyżej kilkaset zł mandatu za wykroczenie (jeśli się przyzna), ale nie mogłem tego tak zostawić....

Święty - Śro 11 Gru, 2013

Jeśli nie ma tego nagranego, to nic mu nie zrobią... ale generalnie też bym zagotował
arssss - Śro 11 Gru, 2013

http://katowice.gazeta.pl...tml#BoxSlotIIMT
iQ - Czw 12 Gru, 2013

Kojarzy ktos moze ekspercki temat o narzedziach? Bo szukam i nie znajduje...
bizon - Czw 12 Gru, 2013

iQ napisał/a:
Kojarzy ktos moze ekspercki temat o narzedziach? Bo szukam i nie znajduje...

http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=7922

iQ - Czw 12 Gru, 2013

bizon, :pom: :pom: :pom:
Anonymous - Czw 12 Gru, 2013

Odnosze wrażenie ze duzymi drogimi suvami jezdza w większości idioci i totalne buraki,dzisiaj miałem spine z debilem w q7,gośc sie wpierdolił przedmnie na chama z pasa do skrętu a pozniej jeszcze fakował gdy delikatnie zwróciłem mu uwage za pomoca klaksonu,niestety zapaliło sie zielone i nie zdąrzyłem mu jebnąc.Ciągle takich baranów widze parkujących na miejscach dla niepełnosprawnych,wymuszających pierwszeństwo czy wpierdalających sie przed wszystkich .Sporo prawdy jest chyba w hasle reklamowym "kup q7 ,auto na miare twoich kompleksów"
a tu taki znaleziony w necie

Kenet - Czw 12 Gru, 2013

Ja jebie ale poszedł tym Q7 :wall: Komuś takiemu pozostaje życzyć jedynie, aby najbliższa mu osoba zginęła na drodze w podobnych okolicznościach jakie on spowodował. Jakby z lewej strony pasów ktoś szedł to by go rozjechał, z prawej ludzie już na połowie zebry byli.
Sibu - Czw 12 Gru, 2013

Dobrze, że przynajmniej ludzie na pasach ładnie ogarnęli ...
mi - Czw 12 Gru, 2013

rabarbar napisał/a:
q7 (...) niestety zapaliło sie zielone i nie zdąrzyłem mu jebnąc

takie pytanie czysto techniczne: czy sięgasz głową ponad linię okien w q7? Wiesz - gość by Cię mógł przeoczyć gdybyś wysiadł :>

Kamill - Czw 12 Gru, 2013

mi napisał/a:
rabarbar napisał/a:

takie pytanie czysto techniczne: czy sięgasz głową ponad linię okien w q7? Wiesz - gość by Cię mógł przeoczyć gdybyś wysiadł :>

Nie jebnął to nie jebnął, po co drążyć temat :rotfl:

Anonymous - Czw 12 Gru, 2013

mi napisał/a:
rabarbar napisał/a:

kurwa racja ,o tym nie pomyslałem ale mamy podobny problem-czysto technicznie spytam czy nie zakryłaby cie antena od q7?wiesz gośc mógłby cie przeoczyć :]

mi - Czw 12 Gru, 2013

ja mam łatwiej - antenę można obejść i się pojawić obok, Ty byś musiał podskakiwać, a to by mogło zrujnować złowrogi imydż. :lol2: