karoluPL - Czw 21 Mar, 2013 w linkach z tej aukcji jest wideo z całą śmietanką hh.org
koma600 napisał/a:
http://moto.allegro.pl/bm...3091904811.html
a tak na serio, to chyba mało chce jak na auto z takim potencjałem, na fajnym zawiasie i masą przeróbek..
a co do m5 w gazie- spoko, szkoda, ze między tymi 4 wydechami nie umieścił korka od gazu. albo z boku na zderzaku.
wtedy byłoby klasycznie Kamill - Czw 21 Mar, 2013
karoluPL napisał/a:
w linkach tego typka od e39
a przynajmniej tym, bo reszty nie widziałem
cała śmietanka hh.org
a tak na serio, to chyba mało chce jak na auto z takim potencjałem, na fajnym zawiasie i masą przeróbek..
Mysle ze bardzo małoAnonymous - Czw 21 Mar, 2013 zastanawia mnie dlaczego tak maloKamill - Czw 21 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
zastanawia mnie dlaczego tak malo
Moze ma w huj hajsu i go to jebie Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 to całkiem mozliwe,ja tez tak mamAnonymous - Czw 21 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
to całkiem mozliwe,ja tez tak mam
też bym chciał tak mieć... nawet na metalowe auto mnie nie stać Kamill - Czw 21 Mar, 2013 Stoi w bloku w miasteczku wilanów w garażu podziemnym, więc podejrzewam że nie jest to raczej auto skladane za ostatni grosz jak moje Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 przykro mi,ale dam ci sie przejechac moim albo moge ci załatwic roboteKamill - Czw 21 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
przykro mi,ale dam ci sie przejechac moim albo moge ci załatwic robote
Chciał byś, ale nie, to JA mogę dać Ci się przejechać moim. Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 ale to było do Alexa (choc nie odmówie kólka w bumie)Kenet - Czw 21 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
moge ci załatwic robote
Co to za robota? Anonymous - Czw 21 Mar, 2013
Cytat:
moge ci załatwic robote
Słucham uważnie Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 zmywak, zbiór truskawek,albo udój kóz,biore niedużą prowizje Anonymous - Czw 21 Mar, 2013