Vlodarsky - Pią 27 Gru, 2013 A ja widziałem niedawno w sklepie RELAKSy takie jak masz w avatarze po 400 zł was79 - Pią 27 Gru, 2013 heljeah reaktywowali produkcję. Ale cena Teraz by mi mama nie kupiła, jakbym łaził do podstawówkiVlodarsky - Pią 27 Gru, 2013 Ale są różne kolory i materiały.Kamill - Nie 29 Gru, 2013 Może nic nadzwyczajnego ale sie troche zdenerwowałem.
Poszedłem do Komputronika oddać myszkę bo mi dziwnie przycisk dzialal, raz klikał pojedynczo, raz całą serią, przy przeciąganiu upuszczał okna ogólnie nie kontaktował (nawet w necie sa jakies tutoriale żeby coś tam podkleić)
Ide do ww sklepu i standardowo (odddaje duzo rzeczy na gwarnacje) mach myszka na biurko, rachuneczek, a typ do mnie zaraz zaraz, ale co sie dzieje. Podłączył, klika klika, no mowi ze nic nie widzi i uwaga, lepiej żebym jej nie oddawał na gwarancje bo jak sie okaże że jest sprawna to place 50zł, testowalismy ja z 15min az doszedlem do punktu w ktorym okazalo sie ze mam dluzsze paluchy i siegamm w inne miejsce na przycisku i tam rzeczywiscie nie działa.
No to mowie do typa zeby napisal ze potwierdza ze zepsute, a on do mnie ze on nic takiego nie napisze bo on nie jest od tego To sie pytam po huj stałem 15min i klikałem. Odpowiedz Pana "to jak decyduje sie pan wyslać, ale raczej nie wykryją tej wady i bedzie 50zł kary"
Mowie wysyłaj, najwyzej jak wroci to wam ją zostawie w prezencie i nie zaplace
"No tak, ale to sie pan obliguje do zapłaty", oczywiście płaci sie przy odbiorze więc tak zwany huj im w dupe. Oczywiscie marudził ze myszke źle używam itp, a o tej karze to wspominał w co drugim zdaniu.
Oddawałem kupe roznych gratów na gwarancje i dlatego z doświadczenia kupuje od dłuższego czasu graty w wiekszych sklepach - marketach jeżeli różnica w cenie nie jest duża, bo zawsze gwarancja była realizowana bez najmniejszego kłopotu, w 80% miałem zwrot gotówki miło grzecznie i bezproblemowo, a tu miałem obsługę jak na giełdzie komputerowej u Pana ze stolikiem turystycznym i 5 myszkami na krzyż.bizon - Nie 29 Gru, 2013 http://m.sport.pl/F1/1,104992,15200151.htmlanjas - Pon 30 Gru, 2013 O karwawas79 - Pon 30 Gru, 2013 Po pierwszych doniesieniach myślałem, że się po prostu potłukł, a rano w radio info, że w stanie krytycznym i śpiączce roj - Pon 30 Gru, 2013 faldzip - Pon 30 Gru, 2013 Kamill - Pon 30 Gru, 2013
anjas napisał/a:
O karwa
roj napisał/a:
:/
faldzip napisał/a:
:/
No właśnie, więcej tam nie będę kupował Cartoon - Pon 30 Gru, 2013 http://sport.tvn24.pl/f1,...nym,383152.htmlKamill - Pon 30 Gru, 2013 dzik - Pon 30 Gru, 2013 Ktoś się u nas chwalił że brał udział przy obwodnicy Warszawy? Niech przekaże temu co znaki wiesza że niech się zajmie kurwa hodowlą jedwabników to przestanie rodzić takie kwaitki. Tak pojebanego oznakowania nie widziałem i efekt taki że nadrabia człowiek kilometrów kręcąc się w kółko. Nie wiedziałem też jakim genialnym rozwiązaniem jest fragment który leci równolegle do wirażowej. A pomysł by kilometrami leciały równoległe pasy po wjazdach to też pomysł geniusza.Kenet - Pon 30 Gru, 2013 Ja robiłem przy obwodnicy Węgrowa - poza tym, że idzie przez środek miasta to znaki się zgadzają M - Pon 30 Gru, 2013 Pewnie projekt budowy i oznakowania powstał jeszcze za kaczora