To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

roj - Śro 01 Sty, 2014

pelikany.. :lol2:
PiTT - Śro 01 Sty, 2014

http://wiadomosci.wp.pl/k...11f25&_ticrsn=5

kara smierci moze nie z urzedu, ale mam nadzieje ze takiego skurwysyna zajebia w pierdlu

Anonymous - Śro 01 Sty, 2014

Takiego chuja to powinni wieszać na miejscu zdarzenia
kamil - Śro 01 Sty, 2014

jechał z dupą, pokłócił się i podobno z premedytacją skręcił kierą w kierunku tych osób. Dramat...
PiTT - Śro 01 Sty, 2014

no i znowu pewnie by powstala dyskusja czy umyslnie to zrobil czy nie
dlatego mam tylko gleboka nadzieje ze sprawiedliwosc zostanie mu bolesnie wymierzona...
a co do samego zdarzenia... masakra z poczatkiem roku dla rodzin i znajomych :/

106 - Śro 01 Sty, 2014

kamil napisał/a:
jechał z dupą, pokłócił się i podobno z premedytacją skręcił kierą w kierunku tych osób. Dramat...

karrwa to nie moze byc prawda :/ W@$^$@$

kamil - Śro 01 Sty, 2014

a z innej strony kraju debil kręcił bączki na ulicy, wypadł z drogi i zabił 5latkę...też najebany

w centralnej Polsce najebaną kobietę w 9 miesiącu ciąży potrącił samochód. Zmarła. Dziecko w stanie krytycznym.

Jakis dramat..........

PiTT - Śro 01 Sty, 2014

nie wiem czy z biegiem lat i "dorastaniu" spoleczenstwa do "europejskiego" czy "swiatowego" poziomu, coraz bardziej jebie sie ludziom we lbach czy po prostu zawsze tak bylo, ale mnie sie o tym mowilo...
masa sprawcow to mlodzi ludzie wychowani (lub wrecz przeciwnie) przez ludzi ktorych takze mozna uznawac za w miare mlodych...
moze to po prostu problem pokolenia ktore ma gowno w glowie i takie samo gowno przekazuje dalej swoim dzieciom

KarQ - Śro 01 Sty, 2014

Zabił policjanta, ciekawa noc przed nim...

Pięknie się zaczął 2014.

Kamill - Śro 01 Sty, 2014

Auta coraz tansze, stac na sredniej klasy auto ktore jakos przyspiesza prawie kazdego debila jezeli tylko na to odklada. Wsiada i jest panem drogi. Tacy mlodzi gniewni z diodami sie najbardziej cisnieniują.
KarQ - Śro 01 Sty, 2014

Ale ten compact wygląda jak 316... dla mnie bez różnicy czym jechał, w taki stanie rowerem mógłby komuś krzywdę zrobić.
Barejka - Śro 01 Sty, 2014

2 promile jak mozna tego nie zauwazyc, ta dupa powinna dostac 25, a tamten krzeslo. Bedac obok tego zdarzenia mysle ze sam bym mu wymierzyl sprawiedliwosc.
kamil - Śro 01 Sty, 2014

myślę, że zająłbyś się tymi ludźmi, a potem jak już chciałbyś linczować, to zorientowałbyś się, ze już jest policja, straż, karetki.
Ogólnie dramat z tym wypadkiem.

Przem_106 - Śro 01 Sty, 2014

Zatłukł bym chama. Podobnie jak tego co kręcił bączki i rozjechał tą małą dziewczynkę.
My u siebie też mamy niewyobrażalną tragedię, którą żyje całe miasto. Pieprzony ćpun zatłukł swojego znajomego i 8 - letnie dziecko
http://www.se.pl/wydarzen...rcy_373484.html

Anonymous - Śro 01 Sty, 2014

cos sie we wszystkich odezwały mordercze instynkty,szkoda ze nie ma Barta z bratem bo zaraz by was ustawili do pionu