Lampy przód zostały zastąpione tuningowym zamienikiem (Xenon na soczewce).
ale cukierkiem jest sposób poprowadzenia pasów qbica - Śro 27 Mar, 2013 Cartoon, bierz Reno 5
a jak nie, to ta 205ka jest na sprzedaż za 5k. W razie czego mogę ją dokładniej obejrzeć jeśli byłbyś zainteresowany roj - Śro 27 Mar, 2013 http://moto.allegro.pl/au...3131536178.html
bierz Keneta i w drogę
(jak zawsze >450 km w jedną stronę )Cartoon - Śro 27 Mar, 2013
Bart napisał/a:
skóra, zenon i opony 175/70R14 - do sportu jak znalazł
to da się łatwo opchnąć na forum hondziarzy roj - Śro 27 Mar, 2013 http://rajdy.hoga.pl/giel...%F3d+(sportowy)
to wygląda na gotowe (i na kjs i ew. na ułęż) i prawie w budżecieRasputin - Śro 27 Mar, 2013 Widze,że roj jawi sie jako ekspert w kategori poszukiwania upalacza do 5tys
Doświadczenie ma zapewne spore roj - Śro 27 Mar, 2013 tak jak pisałem, od listopada czy grudnia do lutego trochę posiedziałem.
wypytałem też forumowych upalaczy budżetowych fur
prawda jest taka, że jedyne fury, które prawie zawsze można kupić w tej kasie to 126p/cc/sc.Anonymous - Śro 27 Mar, 2013
roj napisał/a:
126p/cc/sc
celika !!!M - Śro 27 Mar, 2013 Widzę że sami znawcy marki się wypowiadają...
Cartoon - taki rex może być już nieźle przegniły.
Jeśli bardzo cchesz fwd to naciągnij troszkę budżet i poszukaj w mojej budzie b16a2 albo b18c4 - cos sie na pewno trafi.
Gdybym teraz był bez upalacza to bym poszedł w e36 325 w coupecie i dołożył klatkę.
Jak to napisali dawno temu w piśmie "NIE" - żadna kurwa nie da Ci tego co dadzą CI klocki lego.
To znaczy że żadne fwd nie da Ci tej frajdy co zwykly tyl napęd.roj - Śro 27 Mar, 2013
M napisał/a:
Widzę że sami znawcy marki się wypowiadają...
...Gdybym teraz był bez upalacza to bym poszedł w e36 325 w coupecie i dołożył klatkę.
to dobra rada dla Cartoona, który szuka fury do 5 tys. dobrze czasem trafić na znawcę marki jednak
a wracając do tematu - tendencja jest taka, że jak szukasz fury z klatką to prawie wszystkie są z rajdowych zagłębi dolnyśląsk i małopolska. Więc w najlepszym wypadku ze 300km w jedną stronę żeby obejrzeć.M - Śro 27 Mar, 2013
roj napisał/a:
M napisał/a:
Widzę że sami znawcy marki się wypowiadają...
...Gdybym teraz był bez upalacza to bym poszedł w e36 325 w coupecie i dołożył klatkę.
to dobra rada dla Cartoona, który szuka fury do 5 tys. dobrze czasem trafić na znawcę marki jednak
Odrabiasz tutaj praktyki adwokackie?roj - Śro 27 Mar, 2013 w swojej sprawie.
a jak już odrobię to kupię mercedesa Mrozu - Śro 27 Mar, 2013
roj napisał/a:
http://rajdy.hoga.pl/gielda/ogloszenie.asp?id=134876&strona=1&D=1&Sl=&Dzial=sprzedam+samoch%F3d+(sportowy)
to wygląda na gotowe (i na kjs i ew. na ułęż) i prawie w budżecie
Samochód Tomasza Sikorskiego, sporo filmików na YT jest, więc można zobaczyć jak fura jeździAnonymous - Śro 27 Mar, 2013 Raczej nie da sie kupic upalatora za 5,takiego w którego mozna wsiąść i nakurwiac bezproblemowo i zupełnie bezkosztowo (ja wiem ze Raspu i sąsiada szwagra ojca syn .... bla bla bla)Rasputin - Śro 27 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
ja wiem ze Raspu i sąsiada szwagra ojca syn .... bla bla bla)