Anonymous - Pią 10 Sty, 2014 Obetnij kątówką,leciutko oszlifuj końcowke dookoła i musi byc okBarejka - Pią 10 Sty, 2014 byle heniek Ci to zrobi, nakrecic nakretke uciac i odkrecic i gwint powienien byc nie ruszony Bonczek - Sob 11 Sty, 2014
rabarbar napisał/a:
Obetnij kątówką,leciutko oszlifuj końcowke dookoła i musi byc ok
Wiem jak to zrobić barber ale nie mam narzedzi. Moze ktoś ma? panowie CRX musi stanąć na koła!bizon - Sob 11 Sty, 2014 Ja mam ale ci chyba nie po drodze Kamill - Sob 11 Sty, 2014 Mam szlifierke w garazu. Jak chcesz to przyjedz i utnij.M - Nie 12 Sty, 2014 Macie może namiar na niedrogiego tłumacza przysięgłego ang?Maciusiowy - Nie 12 Sty, 2014 styczeń, więc się zaczęło:
dobre źródło informacji swoją drogą (lewackie) M - Nie 12 Sty, 2014 To jest Magdalena Środa prawicyMaciusiowy - Nie 12 Sty, 2014 To jest popie.rdolony babochłopM - Nie 12 Sty, 2014 kamil - Nie 12 Sty, 2014 co roku, przed finałem WOŚP jestem głodny nowych sloganów antyowsiakowych. W tym roku urzekł mnie ten cytat:Jeśli nie chcecie Państwo, aby wasze pieniądze szły na tarzanie się w błocie, na festiwal nienawiści względem Kościoła i katolików, na tą demoralizację, to nie wspierajcie WOŚP. Miejmy odwagę odmówić Owsiakowi!arssss - Nie 12 Sty, 2014 szczegolnie,ze woodstock nie jest organizowany za ten zbierane dzis hajs M - Nie 12 Sty, 2014 Ja tam w to ch..j wbijam.
Nie daje do puszek bo wiem że tego samego wieczoru dzieciak będą za to ucztować
Nie dokładam się więc się tym nie interesuję, kto co za co gdzie i kiedy.Anonymous - Nie 12 Sty, 2014
arssss napisał/a:
szczegolnie,ze woodstock nie jest organizowany za ten zbierane dzis hajs
a za co??arssss - Nie 12 Sty, 2014 Woodstock jest za hajs od sponsorow i z zysków z lokat na których leży kasa zanim pójdzie na sprzęt . Na woodstock potrzeba ok 3mln złotych.