To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Sob 30 Mar, 2013

twardym jestem,nie włoże silnika do tego auta z powrotem bo mi sie nie chce, nie mam czasu i nie mam ochoty
na tą bude mialem juz 2 pewnych kupców,na silnik chyba ze 4 ,wszyscy brali na 100%,zaden nawet nie przyjechał,w poniedziałek ma ktos przyjechac ale sie zrobił problem bo zgubiłem kluczyk od tego auta :wall:

strach się odzywać ;D

olek - Sob 30 Mar, 2013

rabi, czill. :*

luzik,luzik
aha kluczyk sie znalazł

qbus - Sob 30 Mar, 2013

a co sie w ogole z tym 205 stalo ze ono teraz nie ma silnika, nie jezdzi i wystawione jest za cene zlomu?
olek - Sob 30 Mar, 2013

ja nie wiem, ale zaluje ze wtedy nie mialem tej kasy.

Długa historia,nie chce mi sie pisac,w kazdym razie auto jest nadal do kupienia razem z silnikiem i wydechem(ale wyjętymi,trzeba to sobie poskładac) za 5,5 tys (bez foteli,kiery i pasów)
Anonymous - Nie 31 Mar, 2013

zna ktoś to auto ?wiem że w huk długo wisziałę na alledrogo , ale może ktos oglądał albo cuś.

Ogólnie jeżeli teraz mam ok 2k wsadzić w Celikę to wolę to wsadzić w BMW

Anonymous - Nie 31 Mar, 2013

tu mam opis od sprzedającego:

BMW E36 Coupe 1.8is 1992r Silnik zdrowy (240tys) bez wycieków odpala dobrze na zimnym jak i na ciepłym równo pracuje, skrzynia w stanie bdb wchodzą wszystkie biegi gladko, most idealny nie wyje. Zawieszenie H&R sztywne i nieskie, nie pływa, hamulce dbd, jezdzi prosto i nie znosi przy przyspieszaniu jak i hamowaniu. Blacharsko dobry, podłoga, progi, kielichy itp jak dzwon, pojawia sie rdza na nadkolach. Szpera 100% 2x kubełek bimarco+ pasy schroth+ nowa kierownica. Po wymianie oleju w silniku i skrzyni, nowe filtry I akumulator, dodaje nowy tłumik końcowi i srodkowy (stary do wymiany na juz), fotel pasazera do przykrecenia, brak ogrinalnego wnetrza. OC do konca wrzesnia, brak przegladu. Posiadam dodatkowo 4felgi i ok 16opon. Samochód nie uczestniczył w zadnych rajdach kjsach itp. uzytkowany w weekendy. Fotki ze skóra były robione jesienią 2012.

pum - Nie 31 Mar, 2013

neverending story
M - Nie 31 Mar, 2013

Czesiu - że tak napiszę - gówno nas to obchodzi.
PiTT - Nie 31 Mar, 2013

skoro sprzedawca tak pisze to musi być prawda
bierz go!
:D

bizon - Nie 31 Mar, 2013

PiTT napisał/a:
bierz go!

pod warunkiem, ze zamieni sie na celike.

Jakarti - Nie 31 Mar, 2013

Moja uwage przykul ten tekst

4felgi i ok 16opon. Samochód nie uczestniczył w zadnych rajdach kjsach itp. uzytkowany w weekendy

i w teweekendy przekladal sobie opony po prostu :D

PiTT - Nie 31 Mar, 2013

Jakarti napisał/a:
Moja uwage przykul ten tekst

4felgi i ok 16opon. Samochód nie uczestniczył w zadnych rajdach kjsach itp. uzytkowany w weekendy

i w teweekendy przekladal sobie opony po prostu :D

może większość z nich ma wkopane w ogródku xD