kubas - Nie 09 Gru, 2007 o momencie i kuniach tez bylo hahaha Dziku daje rade !!Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 Witam wszystkich Stacho - Pon 10 Gru, 2007 Cześć Sqad !
Honda S2000 ? CHRZANEK - Pon 10 Gru, 2007 Witam
Cóż za e g z o t y c z n y samochód...
Sqad - pisz skąd nasz znasz i co nieco o hance
Ogarniasz troche ten samochód?M - Pon 10 Gru, 2007 Witamy witamy
Jak tu trafiles kolego
Autka mozna tylko pozazdrościć Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 A więc tak może trochę szerzej.
W jaki sposób stałem się posiadaczem?? Troche od tyłu ale zawsze bo najpierw założyłem strone/klub o eSce a dopiero rok później kupiłem samochód, jako założyciel nie miałem już wyboru
Auto było przywiezione z yyy Belgii chyba kupiłem je jakieś 2 miesiące temu - dobry prezent na zime - cabrio
Przejechałem dopiero 1k kilometrów i ciężko tu mówić o wyczuciu auta, na cwiartke już moge się ganiać ale o lataniu bokami profi to jeszcze nie.
Do 3 na mokrym nie ma jazdy
eM napisał/a:
Witamy witamy
Jak tu trafiles kolego
Autka mozna tylko pozazdrościć
Jak byś nie wiedział KonradMK - Pon 10 Gru, 2007 uuu zrobiło się groźnie, taki potwór do nas zawitał. witamPiTT - Pon 10 Gru, 2007 fajnie, gratuluję auta
coś czuję, że em niebawem wsiada w taki bolid zgadza się?
auto faktycznie jest bardzo niebezpieczne...Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 A tego nie wiem czy eM wsiada, jeszcze się nie chwalił, a jeśli tak to na pewno nie pożałuje.
Auto jest nie tyle niebezpieczne co trzeba bardzo ostrożnie na mokrym jeździć.
Ma dość słabe hamulce jak na tak mocną konstrukcje (takie jest moje zdanie).
Co do niebezpieczeństwa to hmmmm na suchym to bajka, nawet jak łapie się poślizg to rozłożenie masy jest idealne po za tym siedzi się jak w gokarcie i dokładnie wiadomo kiedy jest jakikolwiek uślizg kół.
No i koleiny nie wiem jak na innych oponach ja fabryki nie mam - przód 225/40/18 tył 245/35/18 i jest to dramat w koleinach.PiTT - Pon 10 Gru, 2007 napisałem, że niebezpieczne ponieważ nasz wspólny znajomy (wielu osób z klubu) miał czarne s2000 :{Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 Przemek, kojarzę ale nie znałem osobiście. Jeśli o nim mowa to właśnie chyba było mokro w tedy.PiTT - Pon 10 Gru, 2007
Sqad napisał/a:
Przemek, kojarzę ale nie znałem osobiście. Jeśli o nim mowa to właśnie chyba było mokro w tedy.
dokładnie, paskudna listopadowa pogodaAnonymous - Pon 10 Gru, 2007 Sory za linka do tematu na innym forum
http://s2000.pl/viewtopic.php?t=180
Dodam że jego bliski kolega w tym roku kupił sobie eSkePiTT - Pon 10 Gru, 2007 na s2000 klub trzeba się zarejestrować żeby odczytać
tak to właśnie Przemek, kiedyś gdzieś u nas na forum też był wątek
jak Ci się jeździ teraz?
długo już masz auto?
założyłeś już dolot? bez dolotu nie ma respektu na ulicy LOLAnonymous - Pon 10 Gru, 2007 ym zapomniałem że trzeba się rejestrować do tego działu.
Co by nie śmiecić mogę zamieścić temat w Pimp My Ride, jakieś tam plany mam co do auta. Setup będzie na pewno na zakręty i trakcje.