Oczywiście M jest pewien i ma dowody że z ZUS nic nie dostaniemy.
Dostaniecie tylko marne gówno, no offence - chyba że ktoś będzie żył 110lat.
Ja nie mam żadnego interesu w tym żeby obrzydzać ludziom zus.Jakarti - Wto 01 Kwi, 2014 detektyw inwektyw
- Polskę się wypycha na różne sposoby - mówił do mieszkańców Bogatyni Jarosław Kaczyński. Za przykład podał m.in. mapy pogodowe w jednej z francuskich stacji, gdzie nie wzięto pod uwagę Polski. - Pokazują pogodę w Reykjavíku, Londynie, we Francji, w Niemczech, we Włoszech, w Austrii a już w Polsce nie. Polska to ciągle nie Europa - zapowiedział prezes PiS. Materiał "Faktów" TVN.
W każdym razie problem jest poważny. Kiedy PIS rządził to rzeczywiście dużo się mówiło o Polsce w europie i na świecie. Głównie o kartoflach.Jakarti - Wto 01 Kwi, 2014 zasunac "parę" mln i w kulturalnych warunkach sobie poczekac..
zastanawiam się czy więzienia nie powinny być raczej bliskie obozom pracy. oczywiscie jest to wtedy mniej humanitarne ale co sie robi zeby taki wiezien generowal jakis dochod a nie koszt?kamil - Wto 01 Kwi, 2014 on już wygenerował dochód dla bundesrepublik deutschland obejmując stanowisko w Bayerze wyciągnął z dołka i teraz generuje sporo mln Euro do budżetu federalnego.
Ja bym mu odpuściłChloru - Wto 01 Kwi, 2014 Ale jak to ... nie ma Plejstejszyn w pokoju? Jak do pierdla to tylko w Norwegii.Jakarti - Śro 02 Kwi, 2014 http://wyborcza.pl/1,8764...wygrywa.html#MT
temat już pewnie części znany ale generalnie ciekawa sprawa..
nawet pomijając początek (pytanie telefoniczne) to cały system nie ogarnął od ubezpieczycieli, bankow i urzędu komunikacji.
Inna sprawa że wpływy z podatków spadły, a na ulicach nie wybuchają bomby z nastałej anarchii, drogi się nie zaorały, latarnie świecą jak świeciły.Anonymous - Czw 03 Kwi, 2014 Patrzą z niedowierzaniem w wykresy i głośno się zastanawiają : Jak to się mogło stać ?!Jakarti - Pią 04 Kwi, 2014 chyba sie udalo
ciekawe od kiedy moglby dzialac
Nawet hasła wydają bardzo sprawnie bo już się przyzwyczaiłem do wypełniania na papierze tego co wysłałem przez www.
Ja z żoną nie mamy żadnych podejrzanych wpisów ale warto spojrzeć. Szczególnie prywatne lecznice lubią sobie ściągnąć z kilku źródeł kasę.M - Nie 06 Kwi, 2014 Co w tym aż tak zasługującego na pochwałę?dzik - Nie 06 Kwi, 2014 Najważniejsze to pomysł. Pewnie uważasz że urząd sam powinien to skontrolować ale w praktyce to jest niemożliwe co potwierdził mi osoba związana z branżą. Wpisywanie podwójnego naliczenia było częste. Teraz można samemu to sprawdzić.
A wykonanie też jest bardzo dobre, tak powinno być ale nie zawsze tak było. System ładny, przejrzysty, lekki. Poprostu mi się podoba.Jakarti - Pon 07 Kwi, 2014 obyczajowo