Anonymous - Pon 13 Sty, 2014 Ale mieszka w tym bloku czy nie ?Święty - Wto 14 Sty, 2014
Jakarti napisał/a:
unius siem
ja tam sie nie dziwie... pisiaki i trwamowcy atakuja cały czasM - Wto 14 Sty, 2014 Oho widać że kolega zorientowany politycznie.Cartoon - Wto 14 Sty, 2014 M, chyba odebrał to zbyt osobiście Święty, uważaj co piszesz, bo będzie ban iQ - Wto 14 Sty, 2014 Na finskim mtv zaczynaja puszczac warsaw shore Na szczescie po polnocy wiec nawet przypadkiem tego nie zobacze M - Wto 14 Sty, 2014
Cartoon napisał/a:
M, chyba odebrał to zbyt osobiście Święty, uważaj co piszesz, bo będzie ban
Chyba jednak źle się domyślasz anjas - Wto 14 Sty, 2014
iQ napisał/a:
Na finskim mtv zaczynaja puszczac warsaw shore
o matko... MSZ powinno się pod tym podpisać - taaaaka zajebista promocja Polski.Niemy - Wto 14 Sty, 2014
na alledrogo można kupić serduszko z autografem Hołowczyca. Serduszko wykonane z laminatu w technologii LRTM przez zaprzyjaźnioną firmę Mastermodel, ale nie o to chodzi, zobaczcie kto wygrywa licytację
marcin-housekamil - Wto 14 Sty, 2014 chce ożywić "prawdziwe piękno"PiTT - Wto 14 Sty, 2014 szkoda ze Martina tu nie ma bo bym chetnie podyskutowal o jakosci obslugi i wiedzy pracownikow forda
teraz mi sie to wszystko w calosc uklada... az nie wierzylem jak on tam sie utrzymal... juz nie mam pytan arssss - Wto 14 Sty, 2014 PiTT, +1Święty - Wto 14 Sty, 2014
Cytat:
Oho widać że kolega zorientowany politycznie.
głupi usłyszałem i powtarzam faldzip - Wto 14 Sty, 2014 I jeszcze troche o WOŚP: http://www.wykop.pl/i/art...acja-z-faktami/PiTT - Wto 14 Sty, 2014 jakie to polskie opluwać tych którzy cokolwiek robią...
jak ktos nie chce to niech nie wrzuca, musu nie ma
w sumie nic w tym durnym narodzie mnie juz nie dziwi, poziom zawisci i goryczy widoczny na kazdym kroku
szkoda ze tak malo jest ludzi zadowolonych z zycia...
mam wrazenie ze nieudacznicy i ofermy zyciowe najbardziej hejtuja wszystkie tego typu akcje, na szczescie poza smutnym pi@rdoleniem nie zmieni to ich marnego zycia -> i to mnie cieszy!
dobro powraca a zlo przypierdala z wielokrotnioną siła... tylko w odpowiednim czasieChloru - Wto 14 Sty, 2014 Cytat z mojego kolegi: "Zyjemy w kraju, w ktorym obywateli moze poroznic zbiorka kasy na potrzebujacych."