szkoda że Polacy unoszą się modą i chwila, za parę dni będą mieli to biedne dziecko głęboko w dupieWalle - Czw 16 Sty, 2014 a Schumi ciągle w śpiączce...... Święty - Pią 17 Sty, 2014 Pytanie czy jest w śpiączce biologicznej czy farmakologicznej. Obstaje przy tym 2. Jak organizm zacznie się regenerować to go będą wybudzać.Kenet - Pią 17 Sty, 2014 Media niemieckie sugerują, że nie wybudzają go właśnie dlatego, że mózg jest za bardzo uszkodzony i jakby wybudzili to by zmarł. A szansa na poprawę stanu jest niewielka...Święty - Pią 17 Sty, 2014 jak mi to powie neurochirurg to może uwierze... a gazeta nawet niemiecka to raczej nakreca imprezeAnonymous - Pią 17 Sty, 2014 Kto chciał smierdzące szwedzkie śledzie ??anjas - Pią 17 Sty, 2014 Moze Martin chcial powspominać pierwsza milosc?iQ - Pią 17 Sty, 2014 rabarbar, wybierasz sie do szwecji? Anonymous - Pią 17 Sty, 2014 Narazie nie,choc mozliwe ze wróce do szwedzkiej firmy na statki.Przywiozłem ostatnim razem te sledzie bo ktoś z forum chciał (chyba roj,ale nie jestem pewien)iQ - Pią 17 Sty, 2014 Tez kojarze ze roj chcial je zjesc. Tylko niech nie zapomni tego nagrac