http://allegro.pl/show_item.php?item=3203337108antoś - Czw 25 Kwi, 2013 Ja mam jakieś szprychowe 17" do VAGa 4x100 jakby ktoś chciał. )ŁukaszS3 - Sob 27 Kwi, 2013 Panowie mamy kogoś w ostrowie wielkopolskim?
chyba pierwsza R26R w PLCassis - Sob 27 Kwi, 2013 Kochałbym Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013 śliczna !leszq - Sob 27 Kwi, 2013 Ciekawe czy to nie ta rozbita sztuka, którą Marcel na profilu FB MB Cars wrzucił jako auto do sprowadzenia . Idealne auto na trackday'e, bo jezdzić tym na codzień się za bardzo nie da. Cena trochę z kosmosu, bo za taką cenę można mieć chyba nawet nowe EVO X, jak się znajdzie wyprzedaż jakiegoś zeszłorocznego egzemplarza.Gaydek - Sob 27 Kwi, 2013
MK Speed, Inowrocław czyli Kasiborski z rejli-krosu. Ztcp tam zawsze były grube fury. Przy okazji podjadę obejrzeć.KarQ - Sob 27 Kwi, 2013 Cena prawie jak atoma GeKo - Sob 27 Kwi, 2013 jak za focusa RS
Te szmatławe Renault w ogóle ceny nie trzymająAnonymous - Sob 27 Kwi, 2013 Zupełnie bez sensuDariano - Nie 28 Kwi, 2013
michool_vt napisał/a:
Dariano, jeśli to nie problem to będe wielce wdzięczny bliski ziom szuka clio, jakby ktoś cos wiedział o ciekawym godnym uwagi aucie to dajcie znać
Już wiem co i jak .
Napiszę krótko jak kolega szuka lalki to musi szukać dalej parę rzeczy było robionych, jak na furę do sportu to jest idealny . Cena jest do negocjacji.Janusz - Nie 28 Kwi, 2013
leszq napisał/a:
Cena trochę z kosmosu, bo za taką cenę można mieć chyba nawet nowe EVO X, jak się znajdzie wyprzedaż jakiegoś zeszłorocznego egzemplarza.
nie wiem jak evo ale mozna miec nówke sztuke gt86michool_vt - Nie 28 Kwi, 2013 Dariano, bardzo był rozje#$% ?
dzienx za infoDariano - Nie 28 Kwi, 2013 Żadne przeszczepy nie były robione , naprawione jest to co było uszkodzone wszystko w temacie. A to nie jest oryginalny kolor jakiś Szwajcar przemalował go na białą perłę . Podłużnica naprawiana wymienione sanki z takich grubszych spraw. Przebieg oryginał . Sworzeń stuka z przodu do wymiany. a poza tym to lac wache i jeżdzić