To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

was79 - Wto 28 Sty, 2014

ehhh przez kilka dni byłem szczęśliwy, bo pajacowi obok zepsuł się piec CO i nie napyerdalał plastikami/gumom/szmatami/papierami itd.
Wczoraj jednak odpalił :wall:

Bonczek - Wto 28 Sty, 2014

Wojtek a nie da sie go jakoś podpierdolic? Podobno są mandaty za to.
was79 - Wto 28 Sty, 2014

Gość jest urzędasem, jakiś tam bieda zastępca naczelnika czy coś, ale wie kiedy palić węglem ;D

(ale kiedyś go podpyerdole jak będzie na urlopie)

GeKo - Wto 28 Sty, 2014

Niemal wszystko jest wymuszone prawnie, począwszy od dekalogu.
M - Wto 28 Sty, 2014

Paulo Coehlo
NBL - Wto 28 Sty, 2014

was79, jest na to rada - poproś o interwencje Greenpeace
was79 - Wto 28 Sty, 2014

Te sprzedajne koorwy, robią to co im zleceniodawcy za $ każą. W tej organizacji jest zero ekologii
Niemy - Wto 28 Sty, 2014

was79 napisał/a:
ehhh przez kilka dni byłem szczęśliwy, bo pajacowi obok zepsuł się piec CO i nie napyerdalał plastikami/gumom/szmatami/papierami itd.
Wczoraj jednak odpalił :wall:

mam dokładnie to samo, czasem jak odpali to zadymia całą okolicę, nie wiem czym on tam opala. Jednak oprócz tego to bardzo miły starszy człowiek, a przyczyną takiego zadymiania mogą być np względy finansowe. Może trzeba po prostu pójść do sąsiada i pogadać, a nie podpierdalać od razu.

was79 - Wto 28 Sty, 2014

Przy 4 pracujących i 3 samochodach, przypuszczam, że biedy nie ma, a problem tkwi w czym innym :D
michool_vt - Wto 28 Sty, 2014

myślę że przeniesienie stolicy do Bytomia załatwiłoby wszystkich problemy :]
mi - Wto 28 Sty, 2014

jak przeniesienie, to gdzie tera niby jest?
NBL - Wto 28 Sty, 2014

napiszcie do Ruskich - przyjadą pomóc :rotfl:
Anonymous - Wto 28 Sty, 2014

Wojtek-po prostu zadzwon na policje lub straz miejska.Moi rodzice mieli problem z takim,rozmowy nie pomagały więc sie wkurwiłem,zadzwoniłem na straz miejska i od razu przeszło gosciowi palenie smieci

Co do upierdliwych sąsiadów nie sadze by miasto miało tu znaczenie wszedzie sie trafiaja tacy.Ja akurat miałem szczescie i nie trafialy sie remonty za ścianą,ale za to mieszkałem na takim nowym osiedlu na obrzezach Wrocka.Przez 3 misiące nikt ale to kurwa nikt nie odpowiedział na dzien dobry,potem ja juz przestalem mówic.Za to jak sie przeprowadziłem do centrum do kamienicy z duza ilościa emerytów to zaraz wszystkich znałem,sąsiadka czasem nam ciasto przynosiła z tekstem -"macie dzieci,za duzo upieklam i kto to zje" .Sąsiad asystował przy wymianie tarcz hamulcowych itd.Teraz tez mam fajnych sąsiadów.

Niemy - Wto 28 Sty, 2014

was79 napisał/a:
Przy 4 pracujących i 3 samochodach, przypuszczam, że biedy nie ma, a problem tkwi w czym innym :D

pisałem o moim przypadku ;)

ale pójść i pogadać możesz

Kamill - Wto 28 Sty, 2014

Jeszcze tak ap-ropo warszawy mi się przypomniało ;D