To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Wto 28 Sty, 2014

:rotfl:
michool_vt - Wto 28 Sty, 2014

:rotfl: nie ma miękkiej gry
was79 - Wto 28 Sty, 2014

:rotfl:
Kamill - Wto 28 Sty, 2014

Mistrz nad mistrze :rotfl:
http://www.gp24.pl/apps/p...UPSKI/140129685

Dobra idąc za ciosem

was79 - Wto 28 Sty, 2014

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Walle - Wto 28 Sty, 2014

miszcz

http://tablica.pl/oferta/...html#c13bdef92e

Michał - Wto 28 Sty, 2014

dobrze ze zakrył rablice. Taka fela to smakowity kąsek dla złodziejaszków ...
PiTT - Wto 28 Sty, 2014

a moze chodzi o to zeby sasiedzi jak zobacza ogloszenie nie pomysleli ze gosc kasiasty :D
zreszta podobaja mi sie te nakladki na blotniki w stylu audi allroad :)

Święty - Wto 28 Sty, 2014

najlepsze jest to ze przez tą "woalkę" widać numery :P :wall:
kamil - Wto 28 Sty, 2014

a ja napierdalam świdrem, ale w granicach przyzwoitości od pon do niedzieli włącznie. W Wilanowie nikt nie marudził i ja nie marudziłem jak inni napierdalali. Wszystkim jakoś się tak zgrywało, ze do 22 kończyli to co zaczeli. Teraz mieszkam na Stegnach , dużo starszych ludzi, zupełnie inny klimat, inni ludzie, inne problemy mieszkańców. Ogólnie bardzo fajnie. Ja coś tam napierdalałem wiertłem w weekend, ale nikt nic złego słowa nie powiedział. Jak się wprowadziłem i córka na wakacjach była to ostro z żoną dawaliśmy popalić w nocy i też nic. Dziecko małe drze jape i wiecie co ....nic :) U innych podobnie, dzieci napierdzielają, świdry latają....Po prostu to jest blok !

Wszystko kwestia ludzi i sąsiadów. Jak są normalni i wszystko odbywa w ramach rozsądku to jest oki.

Trzeba pamiętać - raz ty coś robisz, a innym razem ktoś inny coś dłubie. Jasne, ze wkurwia, ale wtedy warto sobie przypomnieć jak Twoje dziecko darło japę przez pół nocy, więc zagryźć zęby, że sąsiad raz na rok odpalił wiertło i śmiał coś robić do 21.59 :faja:

PiTT - Wto 28 Sty, 2014

nie pierdol bo znam historie jak chciales wieczorem szafke przyczepic i sasiad przylecial
skuliles ogon i uciekles pod stol :rotfl:
a tak na powaznie... przeciez jasne jest ze nikt nie bedzie sie burzyl jak dziecko placze w nocy... nie bardzo wiem jak mozna takiej sytuacji zaradzic
ale jak ktos dorosly naduzywa cierpliwosci pozostalych mieszkancow to jest to sytuacja do wyjasnienia ;)

kamil - Wto 28 Sty, 2014

no przyleciał, przypomniał że 23 i poprosił żebym pomału kończył bo dziecko mu śpi :) i skończyłem. Po prostu nikt nie mieszkał obok i piętro niżej. Nie sądziłem, ze u niego 2 piętra niżej to słychać
PiTT - Wto 28 Sty, 2014

heheh a chuj mnie to obchodzi :rotfl:
Rasputin - Śro 29 Sty, 2014

uwielbiam wasze konwersacje :jupi: zabrakło mi jeszcze magicznego "ty kooorwo" :rotfl:
GeKo - Śro 29 Sty, 2014

kamil napisał/a:
a ja napierdalam świdrem, ale w granicach przyzwoitości od pon do niedzieli włącznie. W Wilanowie nikt nie marudził i ja nie marudziłem jak inni napierdalali. Wszystkim jakoś się tak zgrywało, ze do 22 kończyli to co zaczeli. Teraz mieszkam na Stegnach , dużo starszych ludzi, zupełnie inny klimat, inni ludzie, inne problemy mieszkańców. Ogólnie bardzo fajnie. Ja coś tam napierdalałem wiertłem w weekend, ale nikt nic złego słowa nie powiedział. Jak się wprowadziłem i córka na wakacjach była to ostro z żoną dawaliśmy popalić w nocy i też nic. Dziecko małe drze jape i wiecie co ....nic :) U innych podobnie, dzieci napierdzielają, świdry latają....Po prostu to jest blok !

Wszystko kwestia ludzi i sąsiadów. Jak są normalni i wszystko odbywa w ramach rozsądku to jest oki.

Trzeba pamiętać - raz ty coś robisz, a innym razem ktoś inny coś dłubie. Jasne, ze wkurwia, ale wtedy warto sobie przypomnieć jak Twoje dziecko darło japę przez pół nocy, więc zagryźć zęby, że sąsiad raz na rok odpalił wiertło i śmiał coś robić do 21.59 :faja:

+1