KonradMK - Pon 10 Gru, 2007 a gównienko żeby pisać w PIMP MY RIDE trzeba sobie zasłużyć Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 aha, no to poczekam BaRtO_206GT - Pon 10 Gru, 2007 Witam witam wlasciciela Hondy S2K, fajna furka.
Moze wkleisz w tym temacie jakies fotki swojego sprzetu??saxorulez - Pon 10 Gru, 2007 witam i ja..Anonymous - Pon 10 Gru, 2007
A to leży i czeka na montaż
Zawias gwintowany od H&R'a
Mało fotek ale pogoda na razie z pupy straszna i nie mam kiedy profi sesji zrobicPiTT - Pon 10 Gru, 2007 kozak
podoba mi się werywerymacz Jakarti - Pon 10 Gru, 2007 zastanawia mnie dlaczego gdy ktos podbije do nas z autem drozszym niz 20 k to niektorzy wpadaja w dziki szał
- uwaga ogolna, nie dotyczaca jednostkowego przypadku -
auto ladne i nie powiem, ze bym nie chcial ) gratsy i fajnie, ze rozsadnie w nie inwestujesz ale wielu bedzie sie kojarzyc z czyms innym..
milego uzytkowania.Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 Domyślam się, ale mam to w du.pie. Kupiłem samochód za własną kase. Nie piszę na wielu forach tylko na tych na których ludzie rozmawiają na poziomie, forum ma ciekawe działy i regulamin którego w miarę sie trzyma.
Nie interesuje mnie co inni myślą.PiTT - Pon 10 Gru, 2007
Jakarti napisał/a:
zastanawia mnie dlaczego gdy ktos podbije do nas z autem drozszym niz 20 k to niektorzy wpadaja w dziki szał
- uwaga ogolna, nie dotyczaca jednostkowego przypadku -
mnie s2000 jara od zawsze
nie przekłada się to zupełnie na cenę tak jak napisałeś
nie ma znaczenia czy auto kosztuje 5tyś czy 150tyś jeśli jest fajnie zrobione i widać, że właściciel dbaszymlorek - Pon 10 Gru, 2007 Co prawda nie Hatch ani nie żaden HS, ale zawsze to jakaś odmiana
Witamy na forum !!
Sqad napisał/a:
regulamin którego w miarę sie trzyma.
Fuck to my mamy jakiś regulamin ? LOLJakarti - Pon 10 Gru, 2007 PiTT - nie mowie o Tobie, ani o Hondzie..
to tylko moje spostrzezenie wiec moze byc bledne. tutaj sie witamy wiec koniec OT.Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 [quote="szymlorek"]Co prawda nie Hatch ani nie żaden HS, ale zawsze to jakaś odmiana
Witamy na forum !!
Toczy się tu sporo ciekawych dyskusji na poziomie dla tego się zarejestrowałem, co by czasem podyskutować na ile mi wiedza pozwoli. PiTT - Pon 10 Gru, 2007
Jakarti napisał/a:
PiTT - nie mowie o Tobie, ani o Hondzie..
to tylko moje spostrzezenie wiec moze byc bledne. tutaj sie witamy wiec koniec OT.
spoko ziom
akurat to auto mi się zawsze podobało
tylko chodzi mi o porównanie, że jak jest auto droższe to się jaramy... myślę że tak nie jest
bo może się tu pojawić ktoś z np. Grand Cherokee albo Mercem S-klasą i nic nie napiszę bo mnie aż tak nie jarająVlodarsky - Pon 10 Gru, 2007 Sqad S200 piękna machineria, ale ja mając na wydanie taki budżet zapewne swojego pedzia bym rzeźbił profi ile się da. To już kwestia zamiłowania Witam Cię serdecznie i szczerze podziwiam te auta. Pozdro.anjas - Pon 10 Gru, 2007 ja też witam nowych.
S2000 jest fajne ale ja bym się bał takiego samochodu