Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Wto 15 Lip, 2014 Ja robilem juz wiele testow spalania, nie mam tego samochodu od wczoraj tylko juz 6 ty rok.
Wymiana mafa na nowy obnizyla spalanie w trasie o 1-1.5 litra, zreszta to samo pisza amerykanskie internety o tym silniku. Te nadwozie jest lekkie jak na te klase 1450kg, nie widze czemu mialoby tyle nie palic. W koncu auto pali tyle ile ma oporow.anjas - Wto 15 Lip, 2014
M napisał/a:
W koncu auto pali tyle ile ma oporow.
To w sumie tak jak ja. Właściwie nie mam oporów i nie palę.M - Wto 15 Lip, 2014 A jestes z tych co puszczają bąki w windzie?siema - Wto 15 Lip, 2014
anjas napisał/a:
Tak, pojeżdżę nim jeszcze trochę więc postanowiłem sprawdzić jak się jeździ kuchenką.
Podobno łatwiej mi też będzie taki piekarnik sprzedać.
No dobra, zdecydowałem się jednak- biorę anjas - Wto 15 Lip, 2014
M napisał/a:
A jestes z tych co puszczają bąki w windzie?
Kto nie puszcze niech pierwszy rzuci kamień!
siema napisał/a:
No dobra, zdecydowałem się jednak- biorę
Mikan już zadatkował Mirek - Wto 15 Lip, 2014 Mi e46 328Ci paliło w trasie z prędkościami koło 160km 8litrów na zimówkach i prawie 10l na letnich, więc wynik M w e39 całkiem realny Bonczek - Wto 15 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
Moj diesel w hondzie 2.2 jak tylko dostanie predkosci 160+ na autostradzie pali jak szalony ponad 8L. Nie oplaca sie taki diesel. Zakres obr bardzo wąski, moc i spalanie jak w pb. Nie wiem czemu wszyscy się tak podniecają tym silnikiem. Sprzęgło twarde w h.., az stopa boli po jezdzie w korkach. Poczekam jeszcze z oceną jak zrobie soft, może mu się zakres poprawi.
Miałem przyjemność jeździć takim 2.2 w Acco CL7 po programie, z FMIC, wydech i nie wiem czy coś jeszcze. Podawał meeeega jak na taki zwykły wóz Kamill - Wto 15 Lip, 2014 No właśnie, moja ibiza po fmic i softcie zupelnie inne auto, dlatego mam cichą nadzieje. Dziwne jest to ze raz civic jezdzi tak raz inaczej, raz ma turbo dziure raz podaje z dołu.
Accord miał pewnie kolo 200KM po takim zabiegu, tylko tam sprzęgło jest mocniejsze, w cifach zaczyna się slizgać przy tej mocy, więc narazie zrobie soft, a pozniej wrzuce fmica z odłożoną kasą na sprzęgło Albo sprzedam i kupie coś w automacie M - Wto 15 Lip, 2014 W tych pieniądzach z dopłatą to byś jakieś e60 zapodał Kamill - Wto 15 Lip, 2014 W kombi, pasowała by mi taka e61. Czuł bym się jak panicz. Miałem zarezerwowaną 525 rok temui, ale mi jakiś lokales zwinął zanim zadatek doszedł do holandii. Tylko godzine wisiała na stronie, taka była zajebista.M - Wto 15 Lip, 2014 Dobry fur Sam bym chciał takąPiTT - Śro 16 Lip, 2014 http://www.zlomnik.pl/ind...wku-i-jego-e61/ Święty - Śro 16 Lip, 2014 spadłem z fotela, jak to czytałem...Sibu - Śro 16 Lip, 2014 Święty, mocno było widać odbicie w ekranie podczas czytania ? dzik - Śro 16 Lip, 2014
Bonczek napisał/a:
Miałem przyjemność jeździć takim 2.2 w Acco CL7 po programie, z FMIC, wydech i nie wiem czy coś jeszcze. Podawał meeeega jak na taki zwykły wóz
To jakie masz porównanie jak może okolice 2xx tak cieszą