"bezwypadkowy" = według właściciela:
- cały prawy bok malowany (niby obtarty)
- maska malowana, rant przy łączeniu ze zderzakiem miał taką falę że nie wiem ile tam zostało wylane lakieru/napchane szpachli (oczywiście źle spasowana)
- wszystkie mocowania przednich reflektorów połamane (dodatkowo jeden z nich nadłamany rant + porysowane tak jakby ktoś papierem ściernym przejechał...)
- pod maską nie było żadnego wygłuszenia, schowka itd.. podobno właściciel nie zdążył jeszcze założyć
- chłodnica od klimatyzacji "się naprawia" - wie pan patyk zrobił dziurę i trzeba to załatać
- brakuje osłony kolumny kierowniczej w ścianie grodziowej - "eee nie wiem co tam musi być"
- cała przekładnia kierownicza wymieniania - sprytnie pozostawiono na niej napis rodem od handlarza z allegro korektorem MR2 "przekładnia była wymieniania? - eee nic nie wiem o tym"
- dwa mocowania zderzaka też pęknięte
- sanki mają jakieś dwa mocowania schowka na koło przyspawane z czego jedno było urwane
- jeden z wlotów powietrza w tylnym błotniku pomalowany przez jakiegoś ignoranta i farba pięknie łuszczy się płatami
- fotel kierowcy mocno wytarte boczne poduszki + dziury od petów w siedzisku
- opony może i są nowe ale chińczyk taki którego nie widziałem jeszcze na oczy (a pracuje w branży oponiarskiej jakby nie patrzyć...)
- zaprawki na lewym lusterku to robił chyba ktoś pędzlem do malowania tankowców...
In the end suma sumarum zaproponowałem Panu 12k pln na co odpowiedział standardowo że w sobote ma przyjechać zdecydowany klient i daje bez marudzenia 14,5k pln...
Na początku pan uraczył mnie swoją historią życia, "wie pan trafiła się tanio trochę obtarta to kupiłem 3 miesiące temu. Zrobiłem co trzeba i sprzedaje" Normalnie interes życia. Łukasz po mojej relacji skojarzył mr2 i pamięta zdjęcia przed naprawą, to to obtarcie wcale nie było obtarciem, a raczej takim trochę bardziej poważnym dzwonem...
koma600 - Pią 10 Maj, 2013 no saxorulez nie załapał sie na s2000 hehekoma600 - Pią 10 Maj, 2013 http://otomoto.pl/bmw-m3-...-C28743345.html ktoś zna? Jak skrzynie smg się sprawują?Anonymous - Pią 10 Maj, 2013
koma600 napisał/a:
http://otomoto.pl/bmw-m3-smg-navi-ledy-full-opcja-C28743345.html ktoś zna? Jak slrzynie smg się sprawują?