To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Czw 30 Sty, 2014

nic nie cyka, zero. Tak jakby był pusty aku. Też tak podejrzewałem, że coś nie tak z klemami, ale ze 3 razy zakładałem i gówno. Jest zimno. Ja nie wytrzymuje więcej niż 10 min na dworze dłubiąc coś przy aucie...jakiś dramat :)
PiTT - Czw 30 Sty, 2014

a powiedz mi jedno
po kiego chuja grzebiesz przy 106 jak masz subaru?
:D

kamil - Czw 30 Sty, 2014

bo może Iwonka jeździ na co dzień ???? Strasznie jestem wkurzony począwszy od tego, ze strasznie chce się pozbyć 106 bo jebana stroi fachy, aż po to, że kurwa już nigdy , przenigdy żadnego mieszkania bez garażu !!!!!!!! Tak bym siedział sobie w cieplutkim garażu, pierdział w stołek i zastanawiał się dlaczego mi nawet najmniejsza żaróweczka nie chce zapalić.
PiTT - Czw 30 Sty, 2014

kamil napisał/a:
bo może Iwonka jeździ na co dzień ???? Strasznie jestem wkurzony począwszy od tego, ze strasznie chce się pozbyć 106 bo jebana stroi fachy, aż po to, że kurwa już nigdy , przenigdy żadnego mieszkania bez garażu !!!!!!!! Tak bym siedział sobie w cieplutkim garażu, pierdział w stołek i zastanawiał się dlaczego mi nawet najmniejsza żaróweczka nie chce zapalić.

tylko wiesz, garaz pod blokiem tez nie rozwiazuje w pelni tematu grzebania przy furze
a to swiatlo gasnie, a to scisk... jedyna opcja to garaz przy domu
co nie zmienia faktu ze milo wsiadac do cieplego auta niezawalonego sniegiem
na co czekasz ze 106?
umyj, zrob foty i wystawiaj
kup sobie ta siene co byly wrzucona w ogloszenia :)

kamil - Czw 30 Sty, 2014

jak zamienię 106 to będziesz mi polerkę dupą robił i błagał żebym dał się karnąć :)
Kenet - Czw 30 Sty, 2014

Miernik w dłoń i zobacz jakie napięcie na akumulatorze.
Vlodarsky - Pią 31 Sty, 2014

A może się zuebŁ rozrusznik albo upalił przewód od niego...
Jakarti - Pią 31 Sty, 2014

kamil napisał/a:
aż po to, że kurwa już nigdy , przenigdy żadnego mieszkania bez garażu !!!!!!!!

jedną zimę przezyłem bez garażu i oczywiście można bez.. ale po chuj skoro można z garażem :D
tylko taniej jest wynajmować niż kupować.. :)

kamil - Pią 31 Sty, 2014

z tym masz racje ...właśnie się dowiedziałem jaki będę płacił podatek gruntowy od tego ...
kamil - Pią 31 Sty, 2014

z tym masz racje ...właśnie się dowiedziałem jaki będę płacił podatek gruntowy od tego ...
kamil - Pią 31 Sty, 2014

ale gdyby się rozrusznik spalił czy coś to i tak jakieś lampki by się paliły, a tutaj gówno.
zresztą wyciągając stary akumulator paliły się lampki. Jak wsadziłem nowy to gówno...

Na prawdę mam tego dosyć....

Kamill - Pią 31 Sty, 2014

Hyhy, nie chcę Cie martwić, ale moja żona by sobie z tym lepiej poradziła :rotfl:

Jak by coś mam kable, prostownik, a nawet tego boscha mogę Ci pożyczyć bo za zimno żeby furę gdzieś przetaczać.

siema - Pią 31 Sty, 2014

kamil napisał/a:

Masz na myśli nowy, wyższy podatek od garażu? :
http://wyborcza.biz/bizne...nikow_beda.html

Nóż się w kieszeni otwiera...

kamil - Pią 31 Sty, 2014

Kamil, ale dla mnie nie jest problemem przekładanie akumulatorów tylko fakt, ze jeden prostownik naładował aku ale nie tak żeby rozrusznik ruszył a nowy aku jest jakiś chyba trefny !!!

a w sobotę pomógłbyś pomóc ?

kamil - Pią 31 Sty, 2014

No tak...kurwa od mieszkania jest 1% a od garażu 3% no kurwa...