A z czym się zgadzasz? Na niższym biegu hamuje szybciej, niższy bieg=wyższe obroty silnika=większe straty na silniku.M - Wto 04 Lut, 2014 No i?dzik - Wto 04 Lut, 2014
M napisał/a:
No i?
szybciej hamuje?M - Wto 04 Lut, 2014 No a w czym to przeszkadza przy wybiegu bo o tym rozmawialismy, nierozumiem. Szybciej zwolni to szybciej przyspieszy i tak w kolko.
Chyba ze cos mnie ominelo to nie wiem.EmerytRs2 - Śro 05 Lut, 2014
Kamill napisał/a:
Jedyne dwa paski kombi na osiedlu w zasięgu wzroku Obrazek
zaparkowali poprawnie, przodem do budynku siema - Śro 05 Lut, 2014 Właśnie trwa EKG bez Tadeusza Mosza... Bardzo go lubiłem. Jego programy "Plus minus" i EKG zawsze oglądałem i słuchałem z przyjemnością. Szkoda, szkoda.M - Śro 05 Lut, 2014
Powiedziałem głosne "CO?!?" słuchając tokfmu dzisiaj rano...Michał - Śro 05 Lut, 2014 co to za fura ta srebrna ?
de tomaso ?iQ - Śro 05 Lut, 2014 Wyglada ja De Tomaso PanteraRasputin - Śro 05 Lut, 2014
siema napisał/a:
Właśnie trwa EKG bez Tadeusza Mosza... Bardzo go lubiłem. Jego programy "Plus minus" i EKG zawsze oglądałem i słuchałem z przyjemnością. Szkoda, szkoda.
Kurde ja podobnie. Strasznie gościa lubiłem za poczucie humoru w prowadzeniu audycji ekonomicznych. Swego czasu nawet dużo się od niego nauczyłem. Jak to mój kolega makler powiedział,"ty się znasz lepiej na ekonomii słuchając wyłącznie EKG niż niektórzy moi koledzy po SGH" Jakarti - Śro 05 Lut, 2014 plus minus kultowy
niestety wszyscy odchodzą.zefir - Śro 05 Lut, 2014 Szkoda, cholernie lubilem i prawie codziennie sluchalem jego audycji w tok fm.B-Rey - Śro 05 Lut, 2014 Chyba nie do wyratowania
Anonymous - Śro 05 Lut, 2014 sprzegło , rękaw , i strzał ze sprzęgła moze by wyciągnęłosiema - Śro 05 Lut, 2014
B-Rey napisał/a:
Chyba nie do wyratowania
[XPRT mode on]Jak już dupa chciała wyprzedzać przód i leciał w poprzek drogi, to trzeba było podciąć go mocniej z rękawa i zrobić trzy sześć, a nie walczyć z kontrą do końca[XPRT mode off]