M - Czw 06 Lut, 2014 Tzw mokry sen handlarza PiTT - Czw 06 Lut, 2014
Niemy napisał/a:
Michał napisał/a:
szkoda ... tak ich mało a tak szybko znikają z naszych ulic
on nie zniknął, udał się tylko na kurację rehabilitacyjną
na 99% zaraz się pojawi jako super oferta u dealera vw... auto demonstracyjne
od razu przypomniala mi sie historia z smaxem demo ktory mialem jechac ogladac... dzwonie do salonu a gosc ze dzisiaj nie moge bo auto chwilowo stoi w lakierni... ktos zarysowal drzwiami i chcieli to od razu naprawic zeby auto ladnie wygladalo...
rownie dobrze ten smax mogl tak wygladac jak na obrazku karoluPL - Czw 06 Lut, 2014
Fajny ten nowy odcinek top ździra ze starymi hetheczami.Anonymous - Czw 06 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
Fajny ten nowy odcinek top ździra ze starymi hetheczami.
+1M - Czw 06 Lut, 2014 Zajebisty, strasznie się ubawiłem oglądając Michał - Czw 06 Lut, 2014
PiTT napisał/a:
hehhe
michal i czesiek, dwaj glowni eksperci w dziedzinie dizajnu na HH... co przeklada sie oczywiscie na pojazdy ktorymi sie poruszaja
hehe, ty to jesteś dobry kretyn i nolife internetowy jednak .... co post to elaborat.
Proponuje abyś może młodym w tym czasie się zajął a nie siedzisz na forum i każdego do swoich racji przekonujesz
ziom, to jest internet - to nie jest zycie ! pamiętaj o tym.
ps. dla twojej wiadomości, jebie mnie to czym jeżdżę, no ale dla ciebie to dalej widze jest wyznacznik zycia M - Czw 06 Lut, 2014 Michał - Czw 06 Lut, 2014 Maćku - czekałem na to Jakarti - Czw 06 Lut, 2014 M - Czw 06 Lut, 2014 PiTT - Czw 06 Lut, 2014
Michał napisał/a:
PiTT napisał/a:
hehhe
michal i czesiek, dwaj glowni eksperci w dziedzinie dizajnu na HH... co przeklada sie oczywiscie na pojazdy ktorymi sie poruszaja
hehe, ty to jesteś dobry kretyn i nolife internetowy jednak .... co post to elaborat.
Proponuje abyś może młodym w tym czasie się zajął a nie siedzisz na forum i każdego do swoich racji przekonujesz
ps. dla twojej wiadomości, jebie mnie to czym jeżdżę, no ale dla ciebie to dalej widze jest wyznacznik zycia
spoko, tylko to nie ja się brandzluje nad tematem passata ktory zostal opisany jako dupowoz i w sumie wbrew pozorom ma sluzyc do wozenia dupy...
czekaj... ja tez nie wrzucilem paska na lawecie bo co to ma wnosic?
nie chce byc nieuprzejmy bo nie o to chodzi, ale bardzo sie ciesze ze to TY jestes taki dorosly
skoro Cie jebie czym jezdzisz to moze powinno Cie tez jebac czym jezdza inni? nie pomyslas o tym?
i pamietaj jedno, na kazda zaczepke, bedzie tez odpowiedz z mojej strony
ps przestan juz chodzic na te nauki przedmalzenskie bo Ci nerw puszcza M - Czw 06 Lut, 2014 Ja się z nikogo nie śmieję jedynie podoba mi się ta męska dyskusja PiTT - Czw 06 Lut, 2014 Michal chyba zatracil faktycznie poczucie rzeczywistości skoro tak pisze na forum "motoryzacyjnym"
ps. dla twojej wiadomości, jebie mnie to czym jeżdżę, no ale dla ciebie to dalej widze jest wyznacznik zycia
o czym w takim razie drogi Michale chciałbyś porozmawiać w tym miejscu?
zapisz sie moze na forum ślubne, tam będziesz miał interesujące Cię tematy was79 - Czw 06 Lut, 2014 wyjebać paździerze z pimpa i będzie spokój Michał - Czw 06 Lut, 2014
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
PiTT napisał/a:
hehhe
spoko, tylko to nie ja się brandzluje nad tematem passata ktory zostal opisany jako dupowoz i w sumie wbrew pozorom ma sluzyc do wozenia dupy...
nie chce byc nieuprzejmy bo nie o to chodzi, ale bardzo sie ciesze ze to TY jestes taki dorosly
skoro Cie jebie czym jezdzisz to moze powinno Cie tez jebac czym jezdza inni? nie pomyslas o tym?
Cytat:
ja się brandzluje nad tematem passata
wskaż mi w poprzednim poście gdzie napisałem ze sie brandzlujesz
Cytat:
no wlasnie tu jest cały myk. Nic to nie wnosi. Zwykłe zdjęcie. Znalazłem takie zdjęcie i wstawiłem a ty sie unosisz.
Cytat:
wskaż mi w poprzednim poście gdzie napisałem ze jetes nie dorosly
Cytat:
skoro Cie jebie czym jezdzisz to moze powinno Cie tez jebac czym jezdza inni?
co ma piernik do wiatraka ? bo nie kumam. Chętnie poczytam o budowie crx'a bończka, o delcie jaco, o przygodach kenecziego, o camaro itd. a nie o springach do passerati które "ma sluzyc do wozenia dupy... " I dont geti it ziom ... sam sobie zaprzeczasz
Cytat:
nie wątpie
Cytat:
ps przestan juz chodzic na te nauki przedmalzenskie bo Ci nerw puszcza