Michał - Pią 24 Maj, 2013 zobacz podpis zdjęcia SZERLOKU Jakarti - Pią 24 Maj, 2013 Szerloku..
my starzy się robimy
gdze mnie z tą mini czcionką .. za dużo wodki Michał - Pią 24 Maj, 2013
dobra odpowiedź
miałeś gdzieś jechać ??Jakarti - Pią 24 Maj, 2013 zaraz..
Asia wpadła na pomysł, ze przed wyjściem przefarbuje TYLKO włosy i dokończy pare rzeczy z pracy ale koniecznie na moim kompie gdzie mam klawiaturę w siedmiu jezykach swiata i latwiej się pisze nie patrząc niż chcąc znaleźć wlasciwy klawisz..Michał - Pią 24 Maj, 2013 Niemy - Pią 24 Maj, 2013 mistrz plan!
czyli macie czarter?koma600 - Sob 25 Maj, 2013 http://mbcars.otomoto.pl/...-C28455361.html widziałem dzisiaj dosyć fajna sztuka ma tam parę dupereli do ogarnięcia. Ale jedno jest nie po kojące jak chwile się rozgrzewał już był w miarę ciepły to zaczęło coś terkotać chwile ucichło i zaraz znowu i tak w kółko nie znam się na vw może ktoś coś podpowie .roj - Sob 25 Maj, 2013 pewnie coś się zjebało.. Michał - Sob 25 Maj, 2013
roj napisał/a:
pewnie coś się zjebało..
PiTT - Sob 25 Maj, 2013 vw chyba nie przewidywał że ich silniki po rozgrzaniu raz terkotają/terkoczą a raz nie...
odpowiedz chyba znasz... coś się zyebało koma600 - Nie 26 Maj, 2013 Mrozu - Nie 26 Maj, 2013
Mick napisał/a:
leszq napisał/a:
To żółte EVO to nie jest przypadkiem poScyzorowe? Jeśli tak, to auto zaliczyło dacha w Krakowie, także pasowałoby do stwierdzenia ulep
ja bym obstawiał, że to samochód po Chmurze, wtedy to byłyby ślady nawet po złamaniach
Dokładnie to jest/było jego auto. Jakie miał przygody blacharskie?kosmita - Pon 27 Maj, 2013 To niebieskie, które widać na ogłoszeniu, też nie jest bez przygód. Dzień po zakupie gość jadąc do NMnP na upalanie nie wytrzymał ciśnienia i się wpadł do rowu czy coś w tym stylu Kamill - Pon 27 Maj, 2013
kosmita napisał/a:
To niebieskie, które widać na ogłoszeniu, też nie jest bez przygód. Dzień po zakupie gość jadąc do NMnP na upalanie nie wytrzymał ciśnienia i się wpadł do rowu czy coś w tym stylu
Chciał zmienić tendencję, bo podobno 80% aut 4x4 nigdy nie zjeżdża z asfaltu B-Rey - Pon 27 Maj, 2013 Już się zaczyna