To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Pon 10 Gru, 2007

Vlodarsky napisał/a:
Sqad S200 piękna machineria, ale ja mając na wydanie taki budżet zapewne swojego pedzia bym rzeźbił profi ile się da. To już kwestia zamiłowania :) Witam Cię serdecznie i szczerze podziwiam te auta. Pozdro.

Dokładnie

anjas napisał/a:
S2000 jest fajne ale ja bym się bał takiego samochodu :)

Za każdym razem jak wysiadam z samochodu drżą mi ręce :P nie jest to auto do jazdy na codzien na pewno.

PiTT - Pon 10 Gru, 2007

LOL
siwe włosy i zawał serca w wieku 20-tu kilku lat...

Vlodarsky - Pon 10 Gru, 2007

PiTT napisał/a:
siwe włosy i zawał serca w wieku 20-tu kilku lat...

to Ty chyba moim pedziem nie jechałeś w zimę bez dachu... przelecimy na początku stycznia po Wisłostradzie to zanim Ci osiwieją to wypadną :P

Sqad napisał/a:
Za każdym razem jak wysiadam z samochodu drżą mi ręce :P nie jest to auto do jazdy na codzien na pewno.

kielona wal przed jazdą !!!!! inaczej to strach :)

M - Pon 10 Gru, 2007

Auto wyjątkowe, nie ma co :) Rzekłbym marzenie ;)

WITAM ;)
jedyne autko jakie na dzień dzisiejszy widze w garażu zamiast civica... miałem okazje dosiąść i można sie zakochać :D ogarniaj na zime hardtop i jakas muzyke relaksacyjną do środka ;)

Marek23 - Pon 10 Gru, 2007

Witam kolegę z S2000!!! Raz w czyms takim siedziałem, super autko, nic tylko na tor...
nox - Pon 10 Gru, 2007

witam wszystkich nowych :)

sqad ty może miałeś wcześniej 318is coupe a jeszcze wcześniej rs2000 ??

witam i ja :) bbsy? juz byly czy sam kupiles? to by dobrze o Tobie swiadczylo a tak... ;) ;) ;)
OSKAR - Pon 10 Gru, 2007

to i ja powitam nowego i powiem,ze samochod marzenie.
Rudello - Pon 10 Gru, 2007

Witam, witam...

Wszyscy znamy przykre wypadki z tym autem :( Ale czy starch itp przed autem nie bierze sie wlasnie z tych histori, chodzi mi o to czy niewyolbrzymiane jest wszytsko na temat "niebezpiecznosci" tego auta.
niejezdzilem i jestem ciekawy ;)

Super wyszlo to zdjecie maski z gory.
Wygalda jak rekin :D :D

no ale rekin na naszym forum sie nie za dobrze kojarzy :D
Rudello - Pon 10 Gru, 2007

hehe.. ok jak ryba młot :)
Misiek_lbn - Pon 10 Gru, 2007

ale to jeszcze nie koniec rekina ;)
witam i ja nowoprzybyłych :D

k-mart - Pon 10 Gru, 2007

witam serdecznie!
Super ze do nas dolaczyles, S2000 rzadzi, przynajmniej 240KM z 2.0 robi na mnie niesamowite wrazenie.
Widze wlasciwa felge, dobry wybor, mocna i sztywna (i droga) :D

Zycze milego pisania i zielonego koloru! :) )

Vlodarsky napisał/a:
kielona wal przed jazdą !! !!! inaczej to strach :)

No nie to chyba nie przejdzie

nozder napisał/a:
ogarniaj na zime hardtop i jakas muzyke relaksacyjną do środka

Hardtop daje dosyć sporo, na przykład nie ma chorych zwyżek za miekki dach przy AC, szmacianego dachy nie zjada sól. Cały czas szukam aczkolwiek mam inne służbowe auto na
zime w klekocie więc bez tragedii.

nox napisał/a:
sqad ty może miałeś wcześniej 318is coupe a jeszcze wcześniej rs2000

Nie wcześniej miałem Proby dwa najpier I gen potem II gen niby też japonczyk, bardzo mile wspominam oba auta.

Rudello napisał/a:
Ale czy starch itp przed autem nie bierze sie wlasnie z tych histori, chodzi mi o to czy niewyolbrzymiane jest wszytsko na temat "niebezpiecznosci" tego auta.
niejezdzilem i jestem ciekawy

Ale może i dobrze że tak jest, ludzie bez poukładanej głowy tym nie będą jeździli.
Jak są jakieś spoty i zrobi się w miarę sucho to możemy sie przejechać

JIMEK napisał/a:
witam i ja :) bbsy? juz byly czy sam kupiles? to by dobrze o Tobie swiadczylo a tak...

Były, szczerze bardziej mi sie podobają seryjne 17" i są praktyczniejsze no ale nie ważne nie o tym chciałem. To tak jak ktoś spytał o te bbsy to jeszcze ma LSD nie wiem jak na to patrzycie ale upierdliwa sprawa, może na jakieś wystawy po których ja nie jeżdże jest widowiskowe ale ograniczone jest otwarcie normalne drzwi.