Chrzanek kiedys mi tlumaczyl ze ta mazda bardzo sie nadaje, od tamtej pory rowniez mam takie zdanie.CHRZANEK - Sob 26 Lip, 2008
k-mart napisał/a:
Chrzanek kiedys mi tlumaczyl ze ta mazda bardzo sie nadaje
????????????
Który Chrzanek ??k-mart - Sob 26 Lip, 2008 Ziom nie udawaj
W CH jechalismy za taka i mowisz:
C: "o mazda"
k: "no mazda"
c: "ale to taka dobra mazda"
k: "nie ma fajnych mazd po 323 gtr"
c: "ale ta ma 260KM i 4x4, nadaje sie"
k: "muzyka gra"Michał - Sob 26 Lip, 2008 lenny - miałem przyjemność tym jedzić.
oprócz srodka który jest troche plastikowy, to samochód kopie mega jajca :_)lenny - Sob 26 Lip, 2008 wali mnie środek, byle by mial klime.. siedzenia sa zajebiste, to juz czytalem...
naprawde musi kopac jaja... to moj nastepny samochód! i miejsce dla szymka na prawym oczywiscie...lenny - Sob 26 Lip, 2008 http://pl.youtube.com/wat...feature=related
a tak chodzi seria... SERIA PANOWIE!!!
jjeaaahh!!saxorulez - Sob 26 Lip, 2008 jak bym trafił to bym kupił
Dla Justyny - Lazurowy Mercedes SL (pytałem co by chciała)
Dla Rodziny (w sumie mam nie wielka ale zawsze) BMW X5 3.0sd, z M-pakietem
Do opery: Jag XKR
Do zabawy: WV Golf R32 - STF udowodnił ze VAG skręca
Do lansu: Zondę
Niestety wiem już że nie wygrałem... wiec będzie tak jak dzisiaj...
Almera w dieslu i saxo u AdasiaTomsoN - Sob 26 Lip, 2008 True. 20zł poszło się jebać.saxorulez - Sob 26 Lip, 2008 u mnie tylko 4 zł...
nadal nie wiadomo czy ktoś wygrał..szymlorek - Sob 26 Lip, 2008 Niestety ja też nie wygrałem więc evo 6 do zabawy, R8 do lansu i s8 na codzień musi poczekać do następnej kumulacji..
na pocieszenie wygrałem 1zł na zdrapce Bart - Sob 26 Lip, 2008 hehe, a ja big milka wygrałem saxorulez - Sob 26 Lip, 2008
szymlorek napisał/a:
Niestety ja też nie wygrałem więc evo 6 do zabawy, R8 do lansu i s8 na codzień musi poczekać do następnej kumulacji..
na pocieszenie wygrałem 1zł na zdrapce
kolejna kumulacja 35 MLN, nikt nie trafiłk-mart - Sob 26 Lip, 2008 A ja nie gralem, wiec clio ragnotti na weekendy oraz sti my07 na codzien kupie dopiero za tydzien szymlorek - Sob 26 Lip, 2008
k-mart napisał/a:
A ja nie gralem, wiec clio ragnotti na weekendy oraz sti my07 na codzien kupie dopiero za tydzien
za 35 mln też kupiłbym do zabawy Clio tyle tylko że s1600 k-mart - Sob 26 Lip, 2008 Ja tam skromny jestem, lajtowo zrobione ragnotti swobodnie wystarczy na moje umiejtnosci
Reszte kasy i tak bym rozdal po bliskich...