Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 16 Lip, 2014 pojechane, robi robote
chociaz skrzynia mniej precyzyjna niz w vw
sporo miejsca a z tylu to już mistrz, 2 foteliki wchodzą na lajcie... czekam aż odstawimy wózek i zaczynam zbierać $
kosmita - Śro 16 Lip, 2014 Tylko silnik chyba trochę minaJakarti - Śro 16 Lip, 2014 to wyglada jak limuzyna ze spojlerem..
ale chetnie sie przejade Piotrze Jakarti - Śro 16 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
czekam aż odstawimy wózek i zaczynam zbierać $
2h po odstawieniu wózka przez młodego
Pitt:
jadę po autoPiTT - Śro 16 Lip, 2014
kosmita napisał/a:
Tylko silnik chyba trochę mina
jak zwykle sprzedawca twierdzi ze poprawili to co bylo zjebane
w sumie kazdy sprzedawca tak mowi, ale moze cos w tym jest... jesli jest gwarancja to "hukers"?? PiTT - Śro 16 Lip, 2014
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
czekam aż odstawimy wózek i zaczynam zbierać $
2h po odstawieniu wózka przez młodego
Pitt:
jadę po auto
gupol
Jakarti - Śro 16 Lip, 2014 niestety z tej strony tez wyglada jak limuzyna ze spojlerem aczkolwiek podtrzymuje swoje zdanie, ze nie pogardzę rundko o zycie PiTT - Śro 16 Lip, 2014 z wygladu przypomina evo, ale ladniejsze
w środku też ładniejsze od evo... jeździ zapewne gorzej, ale nie mam odniesienia, więc raduję się tym anjas - Śro 16 Lip, 2014 mogę polecić dobrego gazownika do subaru PiTT - Śro 16 Lip, 2014
anjas napisał/a:
mogę polecić dobrego gazownika do subaru
i od razu trzeba poczytac jak u lokalnego fachury wyeliminowac wady fabryczne... jakies klapki czy cuś alphaOne - Śro 16 Lip, 2014 ladny, ale niebieski ladniejszykosmita - Śro 16 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
kosmita napisał/a:
Tylko silnik chyba trochę mina
jak zwykle sprzedawca twierdzi ze poprawili to co bylo zjebane
w sumie kazdy sprzedawca tak mowi, ale moze cos w tym jest... jesli jest gwarancja to "hukers"??
Sprzedawca samochodów zawsze mówi prawdę
Niby gwarancja jest, ale słabo się jeździ ze świadomością, że masz huyowy silnik i coś się może zyebać PiTT - Śro 16 Lip, 2014 tez mi sie tak wydaje - odnosnie koloru
ale podobno nie ma juz na zlotym kole
co do silnika... mimo tego ze tez tak glosno bylo o wadliwych 1.4 tsi to zupelnie sie tym nie przejmuje, nabilem ponad 7kkm i smiga jak zly
w subaru slyszalem ze silniki padaly juz przy mniejszych przelotach
tak to jest jak się wierzy w mądrości życiowe z internetu kamil - Śro 16 Lip, 2014 zajebisty fur !!!!
Szkoda tylko, że nie pakują już takich kubełków jak w starszej.PiTT - Śro 16 Lip, 2014 fakt, tu sa po prostu wygodne fotele, ale raczej nie ma mowy o odczuciach rajdowych
taki cywil