Jakarti - Czw 06 Lut, 2014 podzielmy na miasta i wieś. a miasta na zakręty i proste.karoluPL - Czw 06 Lut, 2014 a do tego auta na trasy i miasto. + tak jak Kuba napisał, koniecznie podział miasto/wieś, zakręty/prosta.
a już tak poza konkursem to na KRC jak tylko ja i chyba dwie inne osoby zwróciły uwagę na ich podziały ścigania się oraz, ze te ich historie nadają się do pogromców mitów i są chyba wymyslane na podstawie serii Need For Speed, to spotkaliśmy się z masowym linczem i nagonką. Aż strach tam wchodzić, a dopiero co sie nakręcają Anonymous - Czw 06 Lut, 2014 Przypominam nawet ze ja Król Pimpów , nawet swojej laguny nie wrzuciłem , bo uważałem ze ni chuja nie zgrywa się to z profilem forum . Dziękujedzik - Czw 06 Lut, 2014 Spokojnie, Michał zaliczy wpadkę i przybędzie kolejne kombi na forum w miejsce MX'a B-Rey - Czw 06 Lut, 2014 Mnie to też nie przeszkadza (a nawet jakby przeszkadzało to nie oglądałbym i już), że ktoś se wrzuci zwykłe (może nieciekawe) auto. Osobiście nie wrzuciłem mojej Megane, bo nie widzę sensu w co tygodniowym pisaniu sprawozdań z tego jak to wymyłem i nawoskowałem auto.
A temat Passata Pitt'a może być ciekawy. Bo tu może być jakaś awaria, jakaś akcja serwisowa, nieuznanie gwarancji. Mogą być emocje może być o czym czytać PiTT - Czw 06 Lut, 2014 B-Ray, dokladnie tak
ja np. sobie czasami czytam takie tematy jak np. problemy z mercem Adama czy byle bmw Gaydka...
ale spoko, na kazdego kiedys przyjdzie czas ze bedzie mial ten sam dylemat jakie rodzinne auto wybrac Kamill - Czw 06 Lut, 2014
Jakarti napisał/a:
podzielmy na miasta i wieś. a miasta na zakręty i proste.
Aha, no to nie róbmy nic, jak od 2 lat, bo przecież jak wszyscy widzą jest coraz lepiej i wszystko się rozwija.Gaydek - Czw 06 Lut, 2014 mobilki! z Wawy do Zakopca to którędy najlepiej?
8/S8 na Piotrków Tryb., 1 na Katowice i A4 do Krakowa a dalej to wiadomo (+/- 460 km)
czy
7/S7 na Radom, Kielce, Kraków a dalej to j/w (+/- 400 km)?kosmita - Czw 06 Lut, 2014 Ja tam wolę zrobić trochę więcej km po drodze dwupasmowej niż tłuc się po wioskach. Także ja stawiam na pierwszy wariant.karoluPL - Czw 06 Lut, 2014 Gaydek, ja bym pojechał 7/S7, Warszawa- Kielce droga dobra, jedynie kawałek skarżysko-radom ssie, potem od Kielc do Krakowa też sie dobrze jedzie Janusz - Czw 06 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
radom ssie, potem od Kielc do Krakowa też sie dobrze jedzie
tylko trzeb uważać na radary, lubią stać przy tej trasie karoluPL - Czw 06 Lut, 2014 Janusz, na radary, to teraz wszędzie trzeba uważać. + okolice kielc dwie czarne insignie, czarne nowe mondeo, passat b6 czarny i granatowa octawia I jeżdzą praktycznie non stop(jedno auto zawsze jest na S7 i na ulicy krakowskiej, dzień w dzień- bo tam najlepsze łowy ).
Od warszawy to standardowo pamiątka + tam jeszcze okolice tej miejscowosci, z żółtymi radarami, a od kielc na kraków to nowych żółtych, pełnych radarów za dużo nie ma(jeden przed Słomnikami stoi na pewno, czasem do starej puchy w Antolce coś wrzucą, ale prędzej w Antolce będą stać miśki i suszyć.
Chcąc nie chcąc, to w sumie zeby nie stresować się tymi radarami i fotoradarami mozna jechać dłuższą trasą autostradową, jak kto lubi Cartoon - Czw 06 Lut, 2014 Gaydek, mogę polecić trasę przez Radom - jak dla mnie bardzo dobrze się tam jedzie. Trasę Bemowo-Kraków robiłem w 4h z wliczonym postojem na karmienie młodego Bez postojów spokojnie w 3,5h ogarniaszkosmita - Czw 06 Lut, 2014 Mi ostatnio tu właśnie polecano trasę przez Radom i faktycznie do Kielc i póki były 2 pasy to jechało się fajnie, ale potem niestety jest typowa polska droga krajowa z brakiem kultury na drodze i wioskami co kilometr. Może jak się jedzie w porze gdy nie ma dużego ruchu jest ok, ja wyjeżdżałem z Wawy w południe i jechało się słabo.Gaydek - Czw 06 Lut, 2014 Południe, sobota, zawiecha Cup więc chyba wybiorę dwa pasy