To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

karoluPL - Czw 06 Lut, 2014

mnie zglebiona cliówka na gwincie na trasie kielce-kraków nawet nie przycierała i pląby z zębów mi nie powypadały, także na cupie powinno być całkiem sensownie ;D
B-Rey - Czw 06 Lut, 2014

Zdaję sobie sprawę z tego, że może to kogoś ch*ja obchodzić ale od dość dawna szukałem teledysku który zapamiętałem jak mały brzdąc oglądając disco relax. Wiedziałem, że jest w nim czerwone coś jak ferrari może nsx. I KARWA JEST!! 1:20 :rotfl:

KarQ - Czw 06 Lut, 2014

Wystarczylo zapytac :faja:
Anonymous - Czw 06 Lut, 2014

grubo sie woził
kosmita - Pią 07 Lut, 2014

Anonymous - Nie 09 Lut, 2014

Ktos sie mnie kiedys pytał o przedłużanie statków,tu bardzo fajny film jak sie to robi

Bonczek - Nie 09 Lut, 2014

Kurde, ale ludzie mają ciekawą pracę :)
Anonymous - Nie 09 Lut, 2014

no,tez zawsze chciałem robic filmy
Michał - Nie 09 Lut, 2014

jajebie o_O xD
karoluPL - Nie 09 Lut, 2014

ludzie tu statki na pół tną i sztukują, a ja sesji zaliczyc nie mogę ;D :lol2:
Loko - Nie 09 Lut, 2014

karoluPL napisał/a:
ludzie tu statki na pół tną i sztukują, a ja sesji zaliczyc nie mogę ;D :lol2:

Lepiej, jak w Polsce z dwóch samochodów robią jeden to nikt tego nie docenia :rotfl:

Anonymous - Pon 10 Lut, 2014

Pracowałem krótko (po 3 tyg) na takicch trzech przedłużanych statkach,troszke pękały ale tak niegroznie.Byłem tez 2 razy dokowany w Dunkierce-za pierwszym razem wchodzilismy w nocy,więc pomyslałem ze do rana pewnie tylko ustawią statek w doku,rano sie budze a tu statek na kołkach,nie ma wody za burtą,dziwne wrażenie
dzik - Pon 10 Lut, 2014

Trochę w mniejszej skali. A później narzekają że tak się nie robi.

Walle - Pon 10 Lut, 2014

Dzisiaj koleżanka w pracy chwaliła się, że sprzedała w końcu swojego focusa. Dowiedziała się, że był robiony z dwóch, więc zdecydowała się sprzedać. Nowemu kupującemu powiedziała podobno, że podczas jej użytkowania auto było bezwypadkowe..... :/
M - Pon 10 Lut, 2014

Dulszczyzna, nihil novi...