To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Pon 10 Lut, 2014

dzik napisał/a:

Trochę w mniejszej skali. A później narzekają że tak się nie robi.

muzyka - me uszy krwawio

Bonczek - Pon 10 Lut, 2014

Ale swoją drogą robota wygląda profi.
NBL - Pon 10 Lut, 2014

http://www.benchmark.pl/a...aca-google.html

no to grubo

Miniac - Pon 10 Lut, 2014

127tys rocznie w USA dla jednogo z "najlepszych" informatyków to grubo?? xD
Chloru - Pon 10 Lut, 2014

Miniac, średnio...
siema - Pon 10 Lut, 2014

Po pierwsze zarobki Czajki z pewnością mocno odstają od 'średniej wysokość rocznej pensji na stanowisku inżyniera'.
Po drugie artykuł kompletnie bez sensu. Pomijam kwestie, że kwejk i reszta powstała dobrych parę lat po tym zdjęciu, że w 2003 roku, gdy Czajka był już sławą, to co najwyżej wymieniało się śmiesznymi zdjęciami przez e-mail- to co to za durna teza, że ktoś przez zdjęcie w sieci może porzucić swoją pasję? Absurd :rotfl:

NBL - Pon 10 Lut, 2014

Miniac, grubo w sensie że się chociażby mu udało to wszystko
Kamill - Pon 10 Lut, 2014

Miniac napisał/a:
127tys rocznie w USA dla jednogo z "najlepszych" informatyków to grubo?? xD

Też zwróciłem na to uwagę, artykuł w ogóle z dupy.

Cartoon - Pon 10 Lut, 2014

Przecież tyle to u nas się zarabia...

Nie wiem jak się do tego odnieść. To nie jest mój, czy (chyba) Wasz kolega by mu gratulować 'wyskoku'. Osoba mi kompletnie obca która pracuje w Googlu i robi "wyszukiwarki dla sklepów". Może mam inne pojęcie o sukcesie...

O wiele "grubsza" wydaje mi się być już kariera Pauli Januszkiewicz, czy Krzysztofa Szczepańskiego w Weta Digital.

siema - Pon 10 Lut, 2014

Po prostu drogi Miniacu, dla niektórych nawet te średnie 127tyś $ to nie jest mało i robi wrażenie. Osoba Czajki może być przez niektórych poważana (np. przeze mnie, gdyż studiowałem razem z nim na wydziale i mimo, że się osobiście nie znaliśmy, to bardzo mi imponował tym co zdobył już na 3 roku studiów). Praca w Google, też jest zapewne nieco bardziej pasjonująca niż klepanie linijek w firmie w Warszawie, szczególnie gdy może to Ty jesteś odpowiedzialny za stworzenie 'wyszukiwarki dla sklepów' równie awangardowej co Google.com w czasach Altavisty i Yahoo.

Pani Januszkiewicz i pana Szczepańskiego nie kojarzę. Kojarzę za to pana Michała Zalewskiego ale on też nic w życiu nie osiągnął, bo niestety również pracuje w Google ;)

siema napisał/a:

Kojarzę za to pana Michała Zalewskiego ale on też nic w życiu nie osiągnął, bo niestety również pracuje w Google ;)

Też tak myślę. Kolejny któremu w życiu nie poszło.

M - Wto 11 Lut, 2014

Kuba, przeczytaj artykuł jeszcze raz - to nie jest jego pensja.
Szkoda gościa z talentem marnować w korpo ale to juz wybór osobisty.
Fajnie sie czyt hejt dotyczący tego człowieka - to jest właśnie polskie piekiełko.
Żeby pisać o tym ze zajmuje sie czymś nieciekawym trzeba mieć trochę pojęcia w temacie.

Jakarti - Wto 11 Lut, 2014

kino na mauritiusie :D
bieda.. nawet na dach nie maja..

Anonymous - Wto 11 Lut, 2014

dzis o 22 na bbc