Kenet - Wto 11 Lut, 2014 Czesio karoluPL - Wto 11 Lut, 2014 ja już wczoraj włączyłem nagrywanie na dekoderze, a obejrzę sobie na spokojnie w weekend z piwkiem Święty - Wto 11 Lut, 2014
Czesio napisał/a:
dzis o 22 na bbc
kamil - Wto 11 Lut, 2014 oglądam Anonymous - Wto 11 Lut, 2014 Gdzie mam się zgłaszać po pomoki ? Janusz - Wto 11 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
ja już wczoraj włączyłem nagrywanie na dekoderze, a obejrzę sobie na spokojnie w weekend z piwkiem
wrzuc gdzies na yt was79 - Wto 11 Lut, 2014 Dobry program Mrozu - Wto 11 Lut, 2014
Janusz napisał/a:
karoluPL napisał/a:
ja już wczoraj włączyłem nagrywanie na dekoderze, a obejrzę sobie na spokojnie w weekend z piwkiem
wrzuc gdzies na yt
+1karoluPL - Wto 11 Lut, 2014 Janusz, nie wiem czy z dekodera N da się cokolwiek zgrać na zewnętrzne źródło.
gdyby się dało to moze i bym tak zrobił Miniac - Wto 11 Lut, 2014
M napisał/a:
Kuba, przeczytaj artykuł jeszcze raz..
Maciek, napisz i wklej coś głupiego raz jeszcze..M - Śro 12 Lut, 2014
Miniac napisał/a:
M napisał/a:
Kuba, przeczytaj artykuł jeszcze raz..
Maciek, napisz i wklej coś głupiego raz jeszcze..
Prosze uprzejmie, jako cytat może być?qbus - Śro 12 Lut, 2014 Chuyowy byl ten program... kiedys na polsat play leciało "Zbyt szybkie by się nimi ścigać" i to było coś
Tutaj mase bledow merytorycznych, ciekawe czy wynikajacych z tlumaczenia ale i tak zle sie ogladalo.kamil - Śro 12 Lut, 2014 a mi się dobrze oglądało. Jakie błędy merytoryczne ?Jakarti - Śro 12 Lut, 2014
qbus napisał/a:
Tutaj mase bledow merytorycznych
qbus jezdzi trochę
kamil napisał/a:
Jakie błędy merytoryczne
a Ty nie.
ja tez pewnie nic bym nie wyłapał kamil - Śro 12 Lut, 2014 no ale chce wiedzieć - edukacja to podstawa