To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Pon 01 Lip, 2013

Napisz do goscia.na 90% odpowie polskim z translatora ze sprzedaje bo mieszka w angli a tam nie mpze go zarejestrowac wogole to jest super cacy itd tylko wpłac zaliczke.wiem bo mi kiedys Bart wytłumaczył
Kamill - Pon 01 Lip, 2013

pewnie jakiś frajer szuka nigeryjczyka
lukp - Pon 01 Lip, 2013

rabarbar napisał/a:
Napisz do goscia.na 90% odpowie polskim z translatora ze sprzedaje bo mieszka w angli a tam nie mpze go zarejestrowac wogole to jest super cacy itd tylko wpłac zaliczke.wiem bo mi kiedys Bart wytłumaczył

napisałem czekam na info :)

Barejka - Pon 01 Lip, 2013

lukp, informuj na biezaco ;D
GeKo - Pon 01 Lip, 2013

lukp napisał/a:
ciekawe co to za ogłoszenie:

http://otomoto.pl/renault...-C29760815.html

auto bylo rok temu wystawione za 4x koła, serwisowane w Tandemie w Czeladzi.

Tak jak Barbar mówi, ktoś szuka frajera.

Bart - Pon 01 Lip, 2013

chuja się znacie, to prawdziwa okazja! wpłaciłem już zaliczkę, czekam na furę!

ps. ile można się ekscytować tymi lipnymi ogłoszeniami...

lukp - Pon 01 Lip, 2013

Barejka napisał/a:
lukp, informuj na biezaco ;D

nie ma problemu ;D

Młody Papież - Wto 02 Lip, 2013

" Do sprzedania: buda z klatką 205 GTI. Rok 1991 - klatkę robił Piotr Baran z Sosnowca.
OC ważne jeszcze przez 9 miesięcy. Odbiór osobisty w Tychach. Cena 2800 zł do negocjacji.
Za dodatkową opłatą - silnik 1.9 GTI i skrzynia: do wyboru z 1.6, albo 1.9 GTI."

Rabarbaraaa... to moja skrzynia? bo nie moge swojej w garażu znaleźć :/

Anonymous - Wto 02 Lip, 2013

osz w morde moje auto,newet zdjęcia moje,skąd to ogłoszenie ??
o skrzynie nie pękaj,leży w moim garazu i czeka na transport,jak sie spieszy to moge ja wyslać kurierem

Młody Papież - Wto 02 Lip, 2013

ok, spoko, nie pali sie 8-L ...nie pije ;D
przy okazji ogarniemy

Ogłoszenie od brudnych peżociaży z Gliwic albo Tychów
"Kontakt: Grzegorz: 601 455 997"

Anonymous - Wto 02 Lip, 2013

szybko gość sprzedaje,raczej nie pojezdził
lukp - Śro 03 Lip, 2013

rabarbar napisał/a:

Hello,

Just browsed my mail page and saw your message, so I hope you are still interested in buying the car. Regarding the car, it is in perfect shape, perfect working condition, no scratches, no damage, never been laid down or required any repairs.
The maintenance schedule has been followed to the letter and all service has been performed by dealer.
As you have seen in the ad, the price for my 2007 Renault Clio is 3,400 euro , including the transport costs, insurance and handling (because the car is located in Portsmouth, England).
I just moved back here with my job and I need a car registered in England.
I did not want to register the car in England, because of the enormous fees i have to pay.The reason I am selling the car for this low price is that recently i moved back to England and my car is a Polish model and has a steering wheel on the left. This week I found a family car here which I want to buy but first I have to sell my car. The car has Polish documents and is registered in Poland. Will include all taxes and transport if you are interested in purchasing the car.
E-mail me so we can discuss more.

Thank you,
Victor

Barejka - Śro 03 Lip, 2013

dajesz ciagnij dalej temat ;D
antoś - Śro 03 Lip, 2013

A może to akurat sprzedaje uczciwy człowiek. Kto wie, czasami trafiają się okazje.
Kamill - Śro 03 Lip, 2013

antoś napisał/a:
A może to akurat sprzedaje uczciwy człowiek. Kto wie, czasami trafiają się okazje.

:hhe:

Chociaż brzmi to bardziej sensownie niż afrykański książę z zamrożonymi środkami na koncie ;D