Jakarti - Czw 14 Kwi, 2011 dobrze, ze sa przerwy na reklamę!! pP - Pią 15 Kwi, 2011 http://vimeo.com/21624347Bart - Pią 15 Kwi, 2011 teledysk jest arcydziełem Cartoon - Pią 15 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
teledysk jest arcydziełem
+1000 Jakarti - Pią 15 Kwi, 2011 koniec pedofilskich klipow
nie moge sie wypierac swoich praskich korzeni wiec lecimy z Arminem Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning
PiTT - Pią 15 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
koniec pedofilskich klipow
nie moge sie wypierac swoich praskich korzeni wiec lecimy z Arminem Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning
mizernoto Ty
wiesz że byliśmy praktycznie sąsiadami za młodu.... kurde, chociaż jak ja się wyprowadzałem z prażki to Ty zaczynałeś ssać palec u nogiJakarti - Pią 15 Kwi, 2011 nic nie wiesz.
bujales sie z jakimis menelami Kryha - Pią 15 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning
Ja słyszałem to w radiooo to myślałem, że Cascada Bart - Pią 15 Kwi, 2011 ja dalej oglądam teledysk, który zarzucił PePe Bonczek - Pią 15 Kwi, 2011
Leże i gnije jakie gówno Cartoon - Pią 15 Kwi, 2011 o rzesz qrwa....Bart - Pią 15 Kwi, 2011 słąbiuteńkie, oj słabiuteńkie... ocieka żenadą
choć jak się bardzo staram na to przyjaźnie spojrzeć - stachursky sprawia wrażenie lekko nabijającego się z samego siebie.Bonczek - Pią 15 Kwi, 2011 Dramatyczne to jest GeKo - Pią 15 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
dziewczyna sie urodzila w '84 wiec jest legalna
Ale na zdjęciach wygląda jak nastolatka.
BTW jak powiedzialem kiedyś jednej francuzce że ten kawałek był często grany u nas w klubach to o mało nie zabiła mnie śmiechem. Ponoć to piosenka dla dzieci Michał - Pią 15 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
koniec pedofilskich klipow