Pirania - Śro 27 Sie, 2014 uffff to lece po ajfona
Nie miałam na myśli tylko wyświetlaczy do ajfonów tylko części do wielu DROŻSZYCH telefonów, które trzeba będzie naprawić bo będzie szkoda a ja wywalę Motkę do kosza.
Na zniknięcie Gsm marketu się nie zgadzam !!!! i protestuję zefir - Śro 27 Sie, 2014
dzik napisał/a:
Sony też nie ma serwisu, ma tylko dział odrzucania reklamacji.
Kupujesz sj4000 i masz jakość obrazu GoPro za cztery stówki.
bzdura
w z1 zaczely sie problemy z przegrzewaniem telefonu, oddalem do Sony Centre potem pewnie poszlo do W-support, po 3 dniach roboczych mialem kuriera z telefonem z wymieniona plyta glowna w telefonie, zachowana wodoszczelnosc etcdzik - Śro 27 Sie, 2014
zefir napisał/a:
dzik napisał/a:
w z1 zaczely sie problemy z przegrzewaniem telefonu, oddalem do Sony Centre potem pewnie poszlo do W-support, po 3 dniach roboczych mialem kuriera z telefonem z wymieniona plyta glowna w telefonie, zachowana wodoszczelnosc etc
Po pierwsze sony mobile ma inny serwis. W-support działa inaczej jak wysyłasz przez Sony Centre, ale musisz u nich kupić ten telefon za wyższą cenę.
Poczytaj o gwarancjach na kamerki Sony, gość nagrał jak nową wsadza do wody, obudowa okazuje się nieszczelna i serwis odmawia naprawy z powodu zalania. Poczytaj też jak wsupoort sprawdza szczelność, w dość kontrowersyjny sposób.PiTT - Śro 27 Sie, 2014 w sumie wala mnie wyniki testow, jaranie sie parametrami i sluchanie oplaconych testow na YT
wiem ze htc M8 jest najlepszym sprzetem pod wzgledem wydajnosci, ale nie podchodzi mi ten ekran i uklad przyciskow
samsung kusi amoledem, ktory tak na dobra sprawe po jakims czasie jest pewnie meczacy bo doskonale wiem jak w moim s3 wygladaja zdjecia... wszystko przerysowane tak ze ni cholery nie ma to nic wspolnego z rzeczywistoscia... w s5 jest pewnie jeszcze gorzej
a do tego ten koszmarny dizajn... jakos chyba nie jestem w stanie tego przelknac
pozostaje w zasadzie ten lg g3 ktory wizualnie mi najbardziej pasuje i ma najwiekszy ekran 5.5 cala z mega rozdzialka... czy nie jest tak szybki jak m8 albo s5... walic to
mam ajfona od tego zeby dzialal bez zajakniecia nawet przy 100 aplikacjach w tle
dzieki za pomoc, jak wybiore tego lg to dam znac za jakis czas jak sie sprawujeKenet - Śro 27 Sie, 2014 Może nie doczytałem, ale dlaczego nie 2gi iphone?PiTT - Śro 27 Sie, 2014 Z prostej przyczyny
Chce miec adroida chociażby po to zeby wrzucac sobie nawigacje i inne bajery testowo zefir - Pią 29 Sie, 2014
dzik napisał/a:
zefir napisał/a:
dzik napisał/a:
w z1 zaczely sie problemy z przegrzewaniem telefonu, oddalem do Sony Centre potem pewnie poszlo do W-support, po 3 dniach roboczych mialem kuriera z telefonem z wymieniona plyta glowna w telefonie, zachowana wodoszczelnosc etc
Po pierwsze sony mobile ma inny serwis. W-support działa inaczej jak wysyłasz przez Sony Centre, ale musisz u nich kupić ten telefon za wyższą cenę.
Poczytaj o gwarancjach na kamerki Sony, gość nagrał jak nową wsadza do wody, obudowa okazuje się nieszczelna i serwis odmawia naprawy z powodu zalania. Poczytaj też jak wsupoort sprawdza szczelność, w dość kontrowersyjny sposób.
nie kupowałem w sony centre , istotne zeby kupic telefon na fv a nie na rachunek marza czy inne dziadostwo.PiTT - Pią 29 Sie, 2014 2 dni uzywam lg g3 bo jednak najbardziej mi przypadl do gustu
chodzi mega plynnie, nic nie tnie, ekran mistrz, 5.5 cala w obudownie do ktorej wsadza sie 5.1 robi jednak robote
barwy praktycznie identyczne jak w iphonie 5s... czyli bardzo fajnie i naturalnie
bateria trzyma duzo lepiej niz w iphonie i s3... od 8 rano do 19 mam 75% baterii
do tego swietny uklad przyciskow ekranowych i na tylnej obudowie pod aparatem
dla mnie super telefon jak na androidazefir - Pią 29 Sie, 2014 tez mi sie ten G3 podobuje, choc z Z1 jestem cholernie zadowolony, teraz dla mnie telefon idealny rozmiar to z1 compact, czy seria LG mini to tez parametry flagowca w malej obudowie? bo pod koniec roku bede cos brał nowego moze.Bad-i - Sob 30 Sie, 2014
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ktory byscie z tych wybrali i dlaczego
LG KE970 Shine Standard
LG KU990 Viewty
Nokia 2630
Nokia 3110
Nokia 3110+BT
Nokia 5310 + głośnik
Nokia 6300
Nokia 6500 Slide
Nokia E51
Nokia E65
Nokia E66
Nokia E71
Nokia N73 Music Edition
Nokia N73 Standard
Nokia N95
Samsung B2700
Samsung D900i
Samsung F480
Samsung I900 Omnia
Samsung J700
Samsung L700
Samsung S7330
Samsung U700
Samsung U800
Samsung U900 Soul
Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C902
Sony Ericsson K550i
Sony Ericsson K660i
Sony Ericsson K800i
Sony Ericsson K850i
Sony Ericsson T650i
Sony Ericsson W880i
Sony Ericsson W890i
Sony Ericsson W910i
nie znam sie na telefonach a potrzebuje cos co sie nie wiesza i jest poreczne
Przez przypadek wszedłem na pierwszą stronę tego topicu i od tego sie zaczęło...
Musiałem wejść na allegro żeby zobaczyć co to były za telefony
Sam nie wierze ze przerzucilem sie na smartfona. Teraz mam 5s i nie wyobrazam sobie innego.
BTW jakby ktos byl zainteresowany to moj 5s (32 gb czarny - mam go od marca jest oczywiscie faktura i gwarancja) jest na sprzedaz za 3 tygodnie PiTT - Sob 30 Sie, 2014 A moj iphone 5s 16gb ciemny tez bedzie na sprzedaz pewnie w tym samym czasie anjas - Sob 30 Sie, 2014 Badi, za ile? Transakcje z tym allegrowiczem sa czysta przyjemnoscia.Bad-i - Sob 30 Sie, 2014
anjas napisał/a:
Badi, za ile? Transakcje z tym allegrowiczem sa czysta przyjemnoscia.
Bedzie Pan zadowolony PiTT - Sob 30 Sie, 2014 a pamietam Badi jak narzekales na ajfona jakis czas temu Bad-i - Sob 30 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
a pamietam Badi jak narzekales na ajfona jakis czas temu
Sam sie do tego przyznalem, teraz sobie nie wyobrazam innego
(Tyle tylko ze ja mialem problemy techniczne a nie czysto uzytkowe)