i żyć z odsetek..
rentierem być.. M - Pią 14 Lut, 2014
Barejka napisał/a:
M napisał/a:
1k PLN
eh gdybym mial tyle to moglbym sobie zycie ulozyc
A tyle więcej lub mniej robi Ci różnicę? (bo o to tutaj chodziło a nie o wynagrodzenie 1kPLN)anjas - Pią 14 Lut, 2014 ważne, że niebawem wszelkie troski, bieda i rozwarstwienie społeczne będą już tylko złym wspomnieniem:
http://tvn24bis.pl/inform...pis,398149.htmlBarejka - Pią 14 Lut, 2014 M, mysle ze 1k w gore i w dol napewno odczujesz, chyba ze jestes szejkiem i za tyle to zapalki kupujesz w kiosku M - Pią 14 Lut, 2014
Barejka napisał/a:
M, mysle ze 1k w gore i w dol napewno odczujesz, chyba ze jestes szejkiem i za tyle to zapalki kupujesz w kiosku
A widzisz.Anonymous - Pią 14 Lut, 2014 anjas, zasadniczo sie zgadzam,"apki na ajfona' to taki dowcip bo ktos ostatnio rzucił takim argumentem
M,tez sie zgadzam,tez sie kształce,kurs spawania niedługo zaczynam(bo nie znalazłem takiego na apki)
A tak wogóle to mnie głowa napierdalaBarejka - Pią 14 Lut, 2014 rabarbar, ogarniasz taie techniczne fachury a spawac jeszcze sie nie nauczyles? Kamill - Pią 14 Lut, 2014
rabarbar napisał/a:
anjas, zasadniczo sie zgadzam,"apki na ajfona' to taki dowcip bo ktos ostatnio rzucił takim argumentem
M,tez sie zgadzam,tez sie kształce,kurs spawania niedługo zaczynam(bo nie znalazłem takiego na apki)
A tak wogóle to mnie głowa napierdala
Musisz mieć taka czarną szybkę w masce do spawania, wtedy głowa mniej boli.Anonymous - Pią 14 Lut, 2014 Barej-spawać a miec na to papiery,to dwie różne rzeczy.
Kamill-przez te szybke nic nie widac,nawet słonca,sprawdzałem,to jest chyba dla tych z zapaleniem spojówekM - Pią 14 Lut, 2014 Jest taki fajny zestaw ala nightvision do spawania - albo ktos tu wrzucal an forum albo gdzies widzialem w necie. W kazdym razie spawacz mogl w czasie rzeczywistym patrzec na spawany material i nie byc oslepianym nic a nic, wychodziły z tego mega precyzyjne spawy.Barejka - Pią 14 Lut, 2014 Kamill, szybka nie musi byc czarna anjas - Pią 14 Lut, 2014
Barejka napisał/a:
szybka nie musi byc czarna
+1,
zdarzają się też szybkie blondynki, szatynki i rude!Anonymous - Pią 14 Lut, 2014 A tu przepis na szczęście
http://wyborcza.pl/magazy....html?pelna=takM - Pią 14 Lut, 2014 Ale też czarna nie musi być szybka Anonymous - Pią 14 Lut, 2014 co za skurwiel