GeKo - Sob 15 Lut, 2014 Krótko mówiąc jakby wszyscy mieli równo to by mieli gówno. Co nie znaczy że wszyscy nie mogliby mieć lepiej Anonymous - Sob 15 Lut, 2014 Chloru, nie,mi chodziło o to o co chodziło,widac sie myliłem,ale jak pisałem jest to widocznie spowodowane wyższym poziomem życia,w skandynawi,która znam najlepiej,dochodzi jeszcze wpojone im nieafiszowanie sie szmalem.Chloru - Sob 15 Lut, 2014 rabarbar, no to teraz sie rozumiemy. Mówisz, że tam same szejki i ŁukaszeS3 mieszkają tylko nie robią bling bling.Kamill - Sob 15 Lut, 2014 Tam witryny sklepów wyglądają jak by były polikwidowane Jak wchodzą do polskiego centrum handlowego to jak las vegas Ogolnievdosyć nudno i spokojnie wszystko wygląda. Ale chętnie bym tam wrócił, ten klimat ma coś w sobie.was79 - Sob 15 Lut, 2014 W Polsce zreszta jest to samo. Ci co naprawde maja piniondz, sie tym nie afiszuja.anjas - Sob 15 Lut, 2014
was79 napisał/a:
W Polsce zreszta jest to samo. Ci co naprawde maja piniondz, sie tym nie afiszuja.
+1, jeżdżą np. starym subaruM - Sob 15 Lut, 2014 Tak to mają chyba tylko cyganiewas79 - Sob 15 Lut, 2014 Auto to chyba tylko w PL, u ruskich i w afryce traktowane jest jako wyznacznik prestiżu.M - Sob 15 Lut, 2014 W polsce to już chyba nie, praktyczność auta chyba wzięła górę - nie piszę o sobie, raczej tak sobie patrzę po ludziach.was79 - Sob 15 Lut, 2014 E tam pasacik na raty dalej w cenie M - Sob 15 Lut, 2014 Ja odsetki male to lepiej na raty dzik - Sob 15 Lut, 2014
M napisał/a:
w czasie rzeczywistym patrzec na spawany material i nie byc oslepianym nic a nic, wychodziły z tego mega precyzyjne spawy.
Masz, zobacz sobie:
http://www.eyetap.org/~siggraph2012/video.htmlPiTT - Nie 16 Lut, 2014 a ja siedze u Pitta na koncie, a on pala nic o tym nie wie Kamil karoluPL - Pon 17 Lut, 2014 w piątek tyle policji było na moim osiedlu, ze nie bardzo wiedziałem co się dzieje i na kogo się tak czają ale już wiadomo, co sie stało sie