sprężyny light http://allegro.pl/sprezyn...3473304899.htmlleszq - Czw 15 Sie, 2013 Tutaj raczej wrzuca się ciekawe auta na sprzedaż. Najłatwiej będzie Ci to sprzedać zakładając własny temat .M - Czw 15 Sie, 2013
leszq napisał/a:
Tutaj raczej wrzuca się ciekawe auta na sprzedaż. Najłatwiej będzie Ci to sprzedać zakładając własny temat .
Nie jest tak jak piszesz Rasputin - Czw 15 Sie, 2013 Nie, no wg mnie Leszq ma racje. To troche przestrzelony temat anjas - Czw 15 Sie, 2013 na dwoje babka wróżyłamisiek86electro - Czw 15 Sie, 2013 leszq, Wertowałem i wertuje to forum od 2010 roku uzbierało sie 1554,2 godziny i myśle że ten post powinien być właśnie tu
Nieraz sam wrzucałem tu jakieś pierdoły, czasem korzystałem z ogłoszeń wklejonych przez inych forumowiczów i nie były to tylko ogłoszenia samochodów.
A ty poprostu spamujesz M - Czw 15 Sie, 2013 Ja te forum wertuje od 2005roku i ogolnie nie ma tragedii, ale rzeczywiscie jak bys sobie zalozyl ogloszenie to bys mial wieksze szanse ze ktos to zobaczy niz tutaj.
Tutaj ogolnie sa ogloszenia z samochodami, kiedys glownie saxo/106, potem hh'e a teraz wszystkie ciekawe auta.Bonczek - Pią 16 Sie, 2013 Ja nie wertuje ale dobrze jesteście
Ja te forum wertuje od 2005roku i ogolnie nie ma tragedii, ale rzeczywiscie jak bys sobie zalozyl ogloszenie to bys mial wieksze szanse ze ktos to zobaczy niz tutaj.
Tutaj ogolnie sa ogloszenia z samochodami, kiedys glownie saxo/106, potem hh'e a teraz wszystkie ciekawe auta.
za gruby stab z przodu leszq - Pią 16 Sie, 2013 misiek86electro, kłania się czytanie ze zrozumieniem widzę.
"Tutaj RACZEJ wrzuca się ciekawe auta na sprzedaż. Najłatwiej będzie Ci to sprzedać zakładając własny temat ."
Nie napisałem że tylko, ale GŁÓWNIE auta.
Jak dla mnie mogłeś nawet pracować z Flinstonem w jednym kamieniołomie, dałem Ci pożyteczną radę, chcesz to wrzucaj tutaj. Nijak to nie pasuje, gdybyś przejrzał parę poprzednich stron.
nie-spam: http://otomoto.pl/renault...-C30179443.htmlM - Pią 16 Sie, 2013 Tutaj sie nie spinamy Leszq, spinanie sie jest niezgodne z regulaminem.
Zluzuj waćpań zwieracz i racz się dobrym nastrojem.