Stacho - Śro 12 Gru, 2007 Witamy !
Skąd wiesz o forum ?saxorulez - Czw 13 Gru, 2007 jk hej
rymuje się...
zostań przy 106 rallye jak chcesz 8v...OSKAR - Czw 13 Gru, 2007 witam nowego.Anonymous - Czw 13 Gru, 2007 O forum nawet już nie wiem skąd wiem,zaznaczyłem,że z internetu:)
Co do 106 to rallye jest dla mnie kultowe i nawet jeżeli będę się pocił w korkach bez klimy i przeklinał na brak wspomagania na parkingu to chyba przeżyję:) Jeszcze białe.... Ale z drugiej strony ciężko znaleźć,a s 16 i vts tez nie kulawe. No i to po przewiezieniu s 16 szczena mi opadła do ziemi. Poza tym...to np.z tego co wiem(a informacji mam o nim mało) to ta 106 nie jest rallye,a jest boska: www.performancegti.com/wallpapers/800x600/1.jpgStacho - Czw 13 Gru, 2007 Boska by była jak by miała normalne światła
Ale o gustach się nie dyskutuje szymlorek - Czw 13 Gru, 2007 WItamy nowego na forum !! )
Stacho lampy morette są wypas tylko muszą być pryśniete pod kolor nadwozia, ew na czarno przy białej budzie, w przypadku hatcha stanowią taką samą biżuterie jak produkty sygnowane logo speedline, oz, compomotive to poprostu klasyka gatunku
FreeMan - Czw 13 Gru, 2007 Witam w naszym gronie kolejnego fana HH.rasta - Czw 13 Gru, 2007
Gaydek napisał/a:
rasta, witam .
Elo Elo my się chyba już znamy CHRZANEK - Czw 13 Gru, 2007
rasta napisał/a:
my się chyba już znamy
Znamy się tylko z widzenia ...
hehe
Witam wszystkich nowicjuszy
jk - tak 106 rally to jest super autko. Proponuje nie zbaczać z obranego toru i szukać do skutku 106 - Czw 13 Gru, 2007 tez witam na forum... :)Anonymous - Czw 13 Gru, 2007 Witam niepowitanych
małe ot - czym 106 rally rózni się od s16/gti oprócz silnika , mocniejsze zawieszenie
, masa ? ??CHRZANEK - Czw 13 Gru, 2007 Olek: co ma S16 czego nie ma Rally w standardzie:
-16V
-wspomaganie
-pakiet elektryczny
-halogeny
-ABS
-alufelgi
-inna tapicerka (w rally jest slynna niebieska wykladzina podlogowa)
Jest jeden peugeot na tym forum który lączy zalety obu modeli OSKAR - Czw 13 Gru, 2007 czyzby to byl twoj chrzaniu??CHRZANEK - Czw 13 Gru, 2007 OSKAR: Tu sie witamy 106 - Czw 13 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Olek: co ma S16 czego nie ma Rally w standardzie:
-wspomaganie
byly takie ktore mialy montowane standardowo ale w egzemplarzach
sprzedanych przez puga w polsce takiego nie widzialem :)