Misiek_lbn - Nie 27 Lip, 2008 a ta cupra jest mojego kolegi, wcześniej miał taką samą tylko srebrną, jak chcesz coś wiedzieć to pisz strick - Nie 27 Lip, 2008 Najpierw to :
eM napisał/a:
jak mielismy poloneza to ptak nasrał przez okno uchylone na 1cm, nie wiem czy to celowa robota czy zbieg okolicznosci, zdjec nie robilem (mialem 10lat) wiec nie pokaze.
Pozniej to :
Niemy napisał/a:
qrwa to nie jest smieszne!! jakis czas temu otworzylem mojego ulubionego butelkowego Zywca, postawilem na chwile na ziemi i nagle uslyszalem "plum"
zasrana ptasia grypa
Prawie poplakalem sie Lezka mi z oka poszla Vlodarsky - Pon 28 Lip, 2008 Ostatnio się tak zastanawiałem i zadaje w związku z tym pytanie
PITT CZY TY CZASEM NIE MYŚLISZ O ZAKUPIE JAKIEGOŚ HATCHA ??
pittanie skierowanie tylko do pitta !!PiTT - Pon 28 Lip, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Ostatnio się tak zastanawiałem i zadaje w związku z tym pytanie
pittanie skierowanie tylko do pitta !!
czemu pittasz? strick - Pon 28 Lip, 2008
PiTT napisał/a:
czemu pittasz?
Bo czasami idzie to wywnioskowac z Twoich postow Vlodarsky - Pon 28 Lip, 2008 i mimo iż nie popylasz hatchem to ciągle Cię pociągają widać, słychać i czućFreeMan - Pon 28 Lip, 2008
PiTT napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Ostatnio się tak zastanawiałem i zadaje w związku z tym pytanie
pittanie skierowanie tylko do pitta !!
czemu pittasz?
bo ciagle o nich pittolisz....PiTT - Pon 28 Lip, 2008 pewnie tak, zawsze mnie kręciły małe szybkie auta
problemem jest notoryczny brak czasu
kolejnym problemem jest to że mam trochę zajoba na puncie aut którymi jeźdzę i zawszę muszę mieć wszystko tip top co w przypadku starszego auta wiąże się ze sporym nakładem pracy i finansów
chyba, że wyrwać coś już pięknie zrobionego, to wtedy pozostaje tylko jeździć i się cieszyćk-mart - Pon 28 Lip, 2008 Ja mam podobny problem Pitt'afonie ps - Wto 29 Lip, 2008 Widzialem dzis na ulicy Meganke CC w wersji SPORT.
Idealnie zrobiona. Duze kola, pieknie wpasowane zderzaki - przedni agresor z wielkim wlotem i halogenami i tylni z podwojnym wydechem. Jak z fabryki. Ktos sie przylozyl, czy jest taka wersja???
Aaa - no i syczal konkretnie, wiec zakladam, ze motor od RS.TomsoN - Wto 29 Lip, 2008 Totek kurwa !!! BaRtO_206GT - Wto 29 Lip, 2008 jakie numery??!! bo nei mam polsatu Anonymous - Wto 29 Lip, 2008
sie nie madrzy bo musze tylko potwierdzic ze wygralem 35 baniek TomsoN - Wto 29 Lip, 2008 15 25 29 30 2 6
ha zagrałem za 22zl i mam dwie trójki dycha drogą nie chodzi szkoda ze nie 37mln