anjas - Sob 30 Sie, 2014 to się odezwę jak wrócę z vacationes Cartoon - Nie 31 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
A moj iphone 5s 16gb ciemny tez bedzie na sprzedaz pewnie w tym samym czasie
Daj znać, jak będziesz sprzedawał.PiTT - Nie 31 Sie, 2014 jasna sprawa PiTT - Nie 31 Sie, 2014 w sumie aparat w telefonie jest dla mnie sprawa drugorzedna, ale uwazalem ze w iphonie jakosc jest mistrzowska...
zrobilem porownanie z s3 i faktycznie byla wyrazna przewaga iphona
teraz porownalem iphona 5s z lg g3
ajfon
lg
jesli chodzi o ciemne wnetrza to nadal iphone wg mnie lepiej sobie radzi, ale na zew. calkiem konkretnie cyka ten lgCartoon - Pią 05 Wrz, 2014 Dobra, pytanie do androidowców
Szukając "budżetowego" (do ~700pln) telefonu na parę miesięcy mam do wyboru zachwalaną przez większość tu obecnych motkę G, ale też huaweia G6, który wyglądem niszczy motkę
Czy te telefony mocno różnią się parametrami? bo na pierwszy rzut oka sprzętowo wypadają w mojej opinii podobnie...
http://www.telepolis.pl/p...s=2483,2491,0,0M - Pią 05 Wrz, 2014 Wyglad to jak juz Ci pisalem kwestia gustu.
Parametrami z tego co patrze jest chujowszy, na pewno to ten model co podales?
Zobacz chociaz wyswietlacz.
Wszyscy polecaja motke nie bez kozery, firma w rekach googla, android chodzi na niej jak marzenie.
Ten hujawej to taki niby ajfon z wygladu.Kamill - Pią 05 Wrz, 2014 Ale możesz być gorzej oceniony na ulicy. Ja bym wziął hujaweja, miażdży wyglądem, nie będzie wstydu wyjąć z kieszeni.Cartoon - Pią 05 Wrz, 2014 Nie jest to topowy model, tylko budżetowa wersja P6 czy nowszego P7
Ja widzę, że rozdzielczość ma gorszą, procek tej samej prędkości, tyle samo pamięci wewnętrznej, ale ma gniazdo na karty pamięci, i lepszy aparat...PiTT - Pon 08 Wrz, 2014 w temacie baterii
niestety ajfon 5s nie ma czym sie popisac bo ostatnio mialem okazje przetestowania wydajnosci
od 6 rano dwa telefony naladowane na full
w obu wylaczone wifi i bt
na lg g3 obejrzane ok 3 godz. filmu i ze 2 godz. muzyki
na 5s ok 30 min muzyki, troche netu i poczta
do godz 14 czyli po 8 godzinach na ajfonie ponizej 10% baterii na lg g3 powyzej 40%
wiec jak ktos szuka telefonu ktory mu wytrzyma ponad 8 godz. w podrozy to raczej nie powinien brac pod uwage ajfona
w normalnych warunkach czyli caly dzien na wifi 5s wytrzymuje lajtowo 14 godzin
lg g3 2x wiecej
na serio rewela ten lg mimo ze mam sentyment do apple
bawilem sie w sklepie g2 i nie wiem z czego wynika zachwyt nad g2 w porownaniu do g3
w kazdym aspekcie g3 go przebija, jakosc ekranu, wielkosc ekranu, wyglad i jakosc obudowyM - Pon 08 Wrz, 2014 Witamy ponownie w świecie innych telefonów niż iphone
Android z wydania na wydanie jest coraz bardziej "fajny"
Mam już wersję L androida czyli 5 i działa mniej więcej 4x szybciej niż kitkat PiTT - Pon 08 Wrz, 2014 po prostu samsung to syf i mega mnie zniechecil do androida
nigdy tez nie bylem anty "czemustam" tylko dla zasady... iphony są po prostu bezproblemowe, intuicyjne i ładnie wykonane niestety bateria nigdy nie była ich dobrą stroną
bez chwili wahania odpowiem, ze bym i tak nie odstawil ajfona na rzecz czegos z androidem... po prostu moge szczerze polecic tego lg jak ktos sie jeszcze zastanawia
musze przyznac ze marketingowcy samsunga przez swoja agresywna i natretna kampanie generuja sprzedaz - kazdy wiekszy sklep elektro samsungi, kazdy salon operatora, widac tylko samsungi i ajfony KarQ - Pon 08 Wrz, 2014 M, jak to przyinstalować na MOTO G?M - Pon 08 Wrz, 2014 Trzeba poczekać na aktualizację,
ja mam wszystkie wersje na bieżąco w sdk'u, odpalam je w emulatorze.Pirania - Pon 08 Wrz, 2014
M napisał/a:
Trzeba poczekać na aktualizację,
ja mam wszystkie wersje na bieżąco w sdk'u, odpalam je w emulatorze.
czekaaaaaam!Kamill - Pon 08 Wrz, 2014
Pirania napisał/a:
M napisał/a:
Trzeba poczekać na aktualizację,
ja mam wszystkie wersje na bieżąco w sdk'u, odpalam je w emulatorze.