Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Czw 17 Lip, 2014 A jak coś jest podniesione do kwadratu, to nie jest czasem większe?M - Czw 17 Lip, 2014 Ja jebie, przeciez pisalem ze wzrost jest skokowy.Janusz - Czw 17 Lip, 2014
dzik napisał/a:
W pierwszej chwili myślałem że to CLA, później sprawdziłem cenę tego STI, później cenę CLA AMG.....
PiTT napisał/a:
i...
46k ojro wersja wypas
a 44 podstawa
i STi jest tansze od CLA amg o 40 tys. złkamil - Czw 17 Lip, 2014 chuj z cla i sti. Wczoraj ogarneliśmy z ojcem C4 grand picasso. Spoko fura , siedzi się jak w samolocie. diesel 1.6 ma ciekawą charakterystykę. Osiągi kurcze zbliżone do 2.0 136 a tu taka niespodzianka. Jeszcze trzeba ogarnąć kilka pierdół typu zbieżność czy wyważyć koła bo ciut drga pow 130 i będzie malina Za te pieniądze w tym roczniku za taki samochód to chyba była najlepsza opcja zmiany fury.Święty - Czw 17 Lip, 2014
kamil napisał/a:
chuj z cla i sti. Wczoraj ogarneliśmy z ojcem C4 grand picasso.
wolę chyba STI PiTT - Czw 17 Lip, 2014 poka fote, jakies sprawdzone zrodlo czy z allegro?kamil - Czw 17 Lip, 2014 sprawdzone źródło, ale trafione przez allegro
nie umiem załaczać fot. Wyśle ci MMSem to wstawisz najwyżej PiTT - Czw 17 Lip, 2014
kamil napisał/a:
sprawdzone źródło, ale trafione przez allegro
nie umiem załaczać fot. Wyśle ci MMSem to wstawisz najwyżej
karwa... jestes ogarniety jak moja stara kamil - Czw 17 Lip, 2014 stary, już nie będę tego powtarzał po raz nty...nie będe wstawiał na jakieś stronki zdjęć, głupich linków kopiował a i tak coś się zjebie...Dopóki nie będzie przycisku wstaw zdjęcie, a linki nie będą się automatycznie zamieniały w foty to nic nie zamieszczamPiTT - Czw 17 Lip, 2014 japa!
przod robiony, coś jeszcze?
widzę że sprawdzony w jedynym słusznym miejscu
czy to jest ten co u Włodka stał jakiś czas?
uzywaj dropboxa, nie musisz nic wstawiac na strone, po prostu kopiujesz do katalogu i wstawiasz linkadzik - Czw 17 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
i...
46k ojro wersja wypas
a 44 podstawa
46k euro to 193 tyś, mecenas 220. 60KM więcej w mecenasie
Co do oporów powietrza to rosną z kwadratem, ale spalanie liniowo. Jak jedziemy 2x szybciej to opory są większe 4x i spalanie jest 4x większe ale... na godzinę, na 100km będzie 2x większe.kamil - Czw 17 Lip, 2014 tył był, coś tam próg i dach malowany bo duża dracha była. Ogólnie zdrowa fura 2010, 143 tys przebiegu PiTT - Czw 17 Lip, 2014 wyglada na wygodna Anonymous - Czw 17 Lip, 2014 Ile?Bart - Czw 17 Lip, 2014