Mucha - Wto 04 Mar, 2014 nie znam się to się wypowiem: Putin to ogólnie robi co chce i ma wszystko w dupie, myślę że NATO też nie zrobiłoby na nim wrażenia... Zresztą to tak wolny potwór że zanim by się Nato odwróciło do Rosji to już pół świata zdobyte. To troche jak z przepisami u Nas w wojsku na warcie. Jak biegasz dość przeciętnie to zdążysz wbić ołówek w oko żołnierzowi na warcie zanim wykona wszystkie przepisowe czynności: stój, stój bo szczele, strzał ostrzegawczy pierwszy, potem siódmy tak se chciałem coś napisać...arssss - Wto 04 Mar, 2014
M napisał/a:
Mamy 21 wiek a nasz sąsiad rosja wjeżdza bez wazeliny z wojskiem na teren suwerennego kraju i otacza bazy wojskowe!
i robią to całkiem legalnie :
Cytat:
Umowa z 1997 r. między Ukrainą a Rosją pozwala na trzymanie w regionie Krymu do 25 tys. żołnierzy. Z punktu widzenia Moskwy to nie jest inwazja - "Los Angeles Times" cytuje Johna Brennana.
jeszcze brakuje 9tys do "limitu" .bizon - Wto 04 Mar, 2014
kamil napisał/a:
Myślisz, ze gdyby Ukraina była związana sojuszem z Nato, to Putin zrobiłby coś takiego ???
bez problemu, a nato by powiedzialo to samo, co powiedzialo przedwczoraj.PiTT - Wto 04 Mar, 2014
kamil napisał/a:
Oni mają tam swój kocioł. Ja piszę raczej o sytuacji Rosja vs. Polska albo inne Państwo Nato. Myślisz, ze gdyby Ukraina była związana sojuszem z Nato, to Putin zrobiłby coś takiego ???
dokladnie, mam takie samo zdanie
i absolutnie karygodne sa wypowiedzi wojskowych albo politykow o inwazji na polske albo 3 wojnie swiatowej... to oni powinni studzic emocje i zapewniac poczucie bezpieczenstwa a nie podsycac atmosfere bardziej niz fakt
co mnie bardzo dziwi, to praktycznie zero wypowiedzi najwiekszych przeciwnikow rosji na naszej scenie politycznej... czasami mam wrazenie ze jak zrobilo sie goraco to zwyczajnie spierdzielili z kraju
temat przycichnie to ratlerki znowu zaczna ujadac Janusz - Wto 04 Mar, 2014
bizon napisał/a:
bez problemu, a nato by powiedzialo to samo, co powiedzialo przedwczoraj.
dokładnie... Nato, srato, tak samo wszystkie obiecanki, unia itp itd.... myslisz ze jakby ktoś w nas przypierdolił to wszyscy by sie do pomocy rzucili ?? Nie !! byłyby apele, itp itd... ale fizycznie każdy by to miał w dupie....
no co innego gdybyśmy mieli jakieś złoża ropy albo czegoś w tym stylu...PiTT - Wto 04 Mar, 2014 obysmy o tym nie musieli sie nigdy przekonac, ale pi@rdolicie koledzy nieco
nie obawialbym sie wstawiania nato za nami, bardziej mnie przeraza ze z naszego kraju zrobiloby sie pole bitwy i by zostalo po prostu zrownane z ziemia w razie konfliktu
zapobiegawczo 1 atomowka na nasze duze miasto aby przestrzec innych, po jakims czasie rozeszloby sie po kosciachNBL - Wto 04 Mar, 2014 Panowie a jak myślicie jak to długo na Ukrainie potrwa?
Mnie najbardziej śmieszy pewność naszych polityków i rządzących, rzucają się jak przysłowiowa pchła na grzebieniu. Pierwsi wnioskują o spotkania, wielce się puszą, a Rusek jakby pierdnął koło granicy to by wszyscy pouciekali, na te nato to liczą jak na 9 cud świata .
Kwaśnego powinni wysłać do Putina - myślę że by się dogadał pamiętamy przecież "RAszija! Raszija"
Dobrze by wszyscy popili to od razy byłoby lepiej
A tak na poważnie, Rosja to naprawdę siła ja tam bym się nie mieszał ... mierzyłbym siły na zamiary bo nie chce mi się wierzyć że w razie "W" ktoś by nam pomógłPiTT - Wto 04 Mar, 2014 dobra koniec pierdolenia
jest osobny temat od polityki... tak samo slaby jak ten
niech ktos zarzuci inny tematM - Wto 04 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
dobra koniec pierdolenia
jest osobny temat od polityki... tak samo slaby jak ten
niech ktos zarzuci inny temat
O felgach lepiej pogadac po raz pierdyliard piąty?
Jak ruscy wejda Ci do wroclawia to bedziesz w nich rzucal felgami z balkonu?
Kamill - Wto 04 Mar, 2014 Michał - Wto 04 Mar, 2014
Cytat:
niech ktos zarzuci inny temat
dzieki bo nie chciałem wam wchodzić w zdanie
mam pytanie
aktualnie śmigam na 6calach, oponkia 195/45/15
czy jak zayebie felasie 7 calowe to nie będzie się robił naciąg ? znaczy ze będzie sie robił to wiem, ale nie chce zeby to wyglądało pokracznie.Anonymous - Wto 04 Mar, 2014 Kidys była dyskusja o spawaniu,tak sie składa ze własnie chodze na kurs,i powiem wam jedno-myslałem ze coś tam wiem i cos umiem a okazało ze sie gówno wiem i nic nie umiem,Wszystkim spawającym gdzies tam w swoim garażu polecam wybrać sie do DOBREJ szkoły i wykupić sobie 3-4 dni,nie trzeba całego kursu te kilka dni juz da jakies pojęcie.PiTT - Wto 04 Mar, 2014 jest taki temat podchwytliwie nazwany "felgi"
ciekawe o czym tam mozna dyskutowac...
co do pytania Michala, mysle ze pokracznie nie bedzie, ale byla taka strona ze zdjeciami felg w roznych konfiguracjach opon, tam bys dokladnie zobaczyl jak wygladaMichał - Wto 04 Mar, 2014 dzieki
właśnie zauważyłem ze też są te fele w rozmiarze 6.5 wiec prawie bez różnicy
Jeszcze jedno pytanko
et45 orginalne vs et35 .
Dodbrze rozumiem ze felga będzie bardziej na zewnątrz wychodziła ?Janusz - Wto 04 Mar, 2014
Michał napisał/a:
aktualnie śmigam na 6calach, oponkia 195/45/15
czy jak zayebie felasie 7 calowe to nie będzie się robił naciąg
na 7 calowej feldze przy oponie 195 nie będzie żadnego naciągu...