był już w innych rękach przez ten sezon, trochę gratów wymienionych i podana moc z hamowni a nie od wróżbity macieja
To się sprawa wyjaśniła. Ostatnio jak był na allegro to miał coś ponad 140KM na ostrzejszych wałkach i obrobionej głowicy jak się nie mylę. Pamiętam bo Marek się wtedy dziwił.rasta - Czw 05 Wrz, 2013 Czytaj ze zrozumieniem, z silnikiem nie było nic robione, te 140 to wróżbita Maciej wyliczył, a 115 hamownia B-Rey - Pią 06 Wrz, 2013 Rasta; czytam i wiem teraz, że poprzedni właściciel nawymyślał sobie różnych rzeczy w tym silniku Rasputin - Sob 07 Wrz, 2013 Jakby ktos szukał taniego youngtimera-upalatora to tu sa dwie ciekawe i tanie opcje.
Sam sie mocno nad nimi zastanawiam http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=68753arssss - Sob 07 Wrz, 2013 Rasputin, Widziałeś może tą mk2 na żywo?Rasputin - Sob 07 Wrz, 2013 Nie ale mogę stwierdzić na 99%,że jest to najlepsza mk2 xr2 w Polsce. Obecny jak i poprzedni właściciel mega o nią dbali. Zdrowa blacharsko,silnik po generalce. Sam się nad nią zastanawiam bo za ta kase to jak za pół darmo.arssss - Sob 07 Wrz, 2013 czyli jak cos trzeba sie spieszyc Chciałbym w tym roku coś jeszcze pojezdzić stąd pytanie.Rasputin - Sob 07 Wrz, 2013 Poprzednim właścicielem był Piotr Topór od minaków (Alexis go kojarzy) który mocno ją doinwestował.roj - Sob 07 Wrz, 2013 kurwa, takiego ogłoszenia szukałem w lutym.. Anonymous - Sob 07 Wrz, 2013
Rasputin napisał/a:
Poprzednim właścicielem był Piotr Topór od minaków (Alexis go kojarzy) który mocno ją doinwestował.
Nie przepadam za nim ale kojarze ma teraz fajnego (mojego ex) i mega doinwestowanego Mini do sprzedania
roj napisał/a:
kurwa, takiego ogłoszenia szukałem w lutym..
E30 też fajnie jeździ... eeeee... to znaczy... no fajna jest budzik - Nie 08 Wrz, 2013 Ja biorę tą fieste i wara od niej rasta - Nie 08 Wrz, 2013 Żówia znam od lat, mega gość, ogarnia temat - polecam Kamill - Nie 08 Wrz, 2013