Przyznać się,kto z Wawy je przytulił?fydi - Czw 12 Wrz, 2013 Właśnie karwa. który to ? Kenet - Czw 12 Wrz, 2013 Pewno Gortat arssss - Czw 12 Wrz, 2013 Dawaj fydi, jedziemy do niego po fiesty, ja rezerwuje mk 1;pfydi - Czw 12 Wrz, 2013 ok, bo ja polowałem na mk 2. kurcze, ale to była okazja arssss - Czw 12 Wrz, 2013 A nawet mnie nie denerwuj. Cały dzień siedziałem jak na szpilkach czekając na info czy poszła. Już lawete i dostawczaka ogarnąłem Rasputin - Czw 12 Wrz, 2013 Ja nie wziąłem mk2(nie byłem nia zainteresowany). Znajomy ja kupił (tzn.jeszcze nie odebrał bo silnik został ponownie rozłożony). Co do mk1 to hmm.....nie wiem jak to się stało ale kupiłęm ją na spółkę. Gratis dostałem trzecią mk2 gratis i trzy transity części Spokojnie można z nich zbudować 4 mocne Fiesty.
Z racji,że Żółwik nie chciał sprzedać samych gratów to byliśmy zmuszeni zabrać tą mk1.
Na razie planów większych do niej nie mamy (ja już upalatora mam a kolega woli cywilne).
Ale coś tam pogłowie nam chodzi by w lato zbudować jakiegoś mocnego Kenta Życie zweryfikuje te plany.
A kto był chętny na mk1?arssss - Czw 12 Wrz, 2013 Ja ja ja ja !
Chyba masz teraz najlepszy zapas części do fiest w PL Rasputin - Czw 12 Wrz, 2013 No po tym co dziś zobaczyłem to myślę,że serwisy Forda będą mogły sie u mnie zaopatrywać
Skończ najpierw AX'y. Mk1 jest cała do złożenia arssss - Czw 12 Wrz, 2013 Ja chciałem mk1 . Przeczytałem cały jego wątek o wannie plus dokształciłem się przez forum fiesty i stwierdziłem,że pasuje mi bardziej niż mk2 Axa prawie sprzedałem dzisiaj Dobrze,że się wstrzymałem.
Edit:
W axie moim największym problemem jest buda. Jak ja widzę to odechciewa mi sie cokolwiek robić.budzik - Czw 12 Wrz, 2013 Wiedziałem, ja już odpuściłem jak się dowiedziałem ze w czwartek jedzie ktoś oglądać Rasputin - Czw 12 Wrz, 2013 To kup jakiegoś zwykłego AX ze zdrową budą(o ile jest to w ogóle mozliwe) i rób przekładkę!arssss - Czw 12 Wrz, 2013
Rasputin napisał/a:
To kup jakiegoś zwykłego AX ze zdrową budą(o ile jest to w ogóle mozliwe) i rób przekładkę!
Znaleźć takiego ze zdrową budą to jest wyzwanie No i to jest świetna fura do upalania,ale troche mało rozwojowa fura w porównaniu do fiesty, pije tu głównie do skrzyni ze szperą. Ale za to ax chyba jest lżejszy
dziwne podejście ktoś ma . klatka kubeł +zwykłe pasy kiera i dywanikiRasputin - Czw 12 Wrz, 2013
budzik napisał/a:
Wiedziałem, ja już odpuściłem jak się dowiedziałem ze w czwartek jedzie ktoś oglądać
Żólwik o was wspominał,zreszta powiedziałem,że naganiam mu klientów. Uczciwie wszystkim co chieli przekazałem telefon. Ja o mk2 nie walczyłem. Ba,nawet o mk1. Ale tak wyszło.
Dziwne było to,że poniedziałkowa rezerwacja nie wypaliła
Zapomni o tej szperze. Po tylu latach to pic na wodę. Na slicku to ona nie zepnie nawet w 10%.