To już odchodząc od tematu, posiadacze porsche tak się wożą a auto w leasingu - taka nasza młoda polska
Edit: no i wszystkie nowe merce mają tablice WB, zwróćcie uwagę
A to w leasingu dają za darmo? Jak tak, to ja dwa poproszę...
Co za durne myślenie- dlaczego, jeśli stać Cię na porsche masz go nie kupić w leasingu?Bonczek - Śro 05 Mar, 2014 Bo jak nie jest za gotówkę to jesteś pozerem a jak masz za gotówę to jesteś banan. U nas nie można mieć i nie można być innym niż dla kogoś oznacza bycie normalnym, odwieczna zasada dzik - Śro 05 Mar, 2014
Cartoon napisał/a:
A to w leasingu dają za darmo? Jak tak, to ja dwa poproszę...
Co za durne myślenie- dlaczego, jeśli stać Cię na porsche masz go nie kupić w leasingu?
Przypomina mi się jak kupowałem paska
- diesel? nie
- kombi? nie
- w leasingu? nie
Można się polansować cayene za ok 4kPLN netto miesięcznie, jakbym miał na to ciśnienie to w sumie czemu nie.Anonymous - Śro 05 Mar, 2014 4 kafle to niedrogo,trzeba cos wplacac?Janusz - Śro 05 Mar, 2014
rabarbar napisał/a:
4 kafle to niedrogo,trzeba cos wplacac?
no nie wiem, bo ja nawet tyle nie zarabiam...Anonymous - Śro 05 Mar, 2014 ja tez nie,ale jakiegos gtr-a na 2 miechy to bym przygarnołBonczek - Śro 05 Mar, 2014
BTW zajebista scena
PiTT - Śro 05 Mar, 2014 juz sie rozpisalem w temacie prosiaka w leasingu, ale finalnie nalalem sobie kieliszek wina i skomentuje to tak
M - Czw 06 Mar, 2014
Przepraszam wszystkich na forum ktorzy leasinguja porsche i poczuli sie urazeni.Jakarti - Czw 06 Mar, 2014 w koncu koorwa
M - Czw 06 Mar, 2014 Panowie, nie wiem czy już pytałem czy nie:
Pasek 2008 2.0tdi DSG - gdzie warto pojechać na program?Kamill - Czw 06 Mar, 2014 Mrmotors rperformance czy rogal jeden warsztat rozne nazwy. Sa na mineralnej.Cartoon - Czw 06 Mar, 2014 Master`s?siema - Czw 06 Mar, 2014 Nie jestem przekonany, że do 2016 ale w najbliższej przyszłości zrobią na pewno- kupując używane auto będzie można sprawdzić historię w ubezpieczalniach. Handlarze już płaczą.
"Dziś do danych w Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców CEPiK ma policja. Rząd chce, by do 2016 r. mogli z Ewidencji korzystać obywatele np. do
- sprawdzania historii pojazdu kupowanego z drugiej ręki (m.in. liczba właścicieli, zdarzenia ubezpieczeniowe)
- sprawdzenia własnych danych ( w tym punktów karnych)
- płacenie mandatu przez internet
- do tego, by system przypominał im o zbliżającym się końcu ubezpieczenia czy ważności badań technicznych
"
http://www.polskaszerokop...na-ten-rok.htmlRasputin - Czw 06 Mar, 2014 Jest taka aplikacja Generali gdzie po wbiciu numeru VIN pojawia sie historia szkód danego auta. Pare razy używałem i się sprawdziłą. Oczywiście nie dotyczy ona samochodów ściąganych. Ale w sumie taki głupi gadżet a w 5 min możesz zweryfikować czy sprzedający ściemnia czy mówi prawdę.