Mrmotors rperformance czy rogal jeden warsztat rozne nazwy. Sa na mineralnej.
RPerformance na 100%
zaden masters karwa
ew. Compsport lub Miniac Kamill - Czw 06 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Mrmotors rperformance czy rogal jeden warsztat rozne nazwy. Sa na mineralnej.
RPerformance na 100%
zaden masters karwa
ew. Compsport lub Miniac
Też słyszałem różne opinie o mastersie dlatego dziwie się że ktoś go poleca. Za to o compotach mega pozytywne.
Miniac robi diesle ?PiTT - Czw 06 Mar, 2014 Miniac wspolpracuje z compotami, wiec chyba wszystko robi
ja przerabialem mastersa bo w golfie mi po prostu spierdolili soft tak ze dsg sie dlawilo
wg nich wszystko ok bylo
pojechalem do compotow i zrobili jak nalezy, zero problemow
Rogal robil mi program w audi i szczerze polecam, kilku znajomych mu podeslalem, wiec moze i jakis rabacik by zrobil Rasputin - Czw 06 Mar, 2014 Komuś się pomylił tor z kierwa mega dziurawą Chłodną. Akcja od 1:40
Święty - Czw 06 Mar, 2014 a 1 kierowca z przeciwnej strony omija zdarzenie... hooj mu w dupalaarssss - Czw 06 Mar, 2014
siema napisał/a:
- sprawdzenia własnych danych ( w tym punktów karnych)
- płacenie mandatu przez internet
o na to czekamdzik - Czw 06 Mar, 2014
rabarbar napisał/a:
4 kafle to niedrogo,trzeba cos wplacac?
Chyba jakieś 40kPLN.
Opcja typu "zapomnij o wykupie" więc dlatego taniej.
Tutaj podają niższe ale dla wyższej wpłaty.PiTT - Czw 06 Mar, 2014 jest jeszcze wynajem długoterminowy, koszt x6 to jakies 7k miesięcznie... bierzesz sobie na rok lub 2 i po prostu wymieniasz... biedactwo!
ciekawe dane z audi - pewnie wszystkie w leasingu... wiadomo
Po bardzo słabym rozpoczęciu roku luty okazał się rekordowym miesiącem pod względem sprzedaży Audi w Polsce. 859 sztuk w ciągu zaledwie 28 dni, to najwyższy miesięczny wynik w historii działalności Audi na polskim rynku.
zauwaz ze preferencyjne warunki sa na nowe auta a nie uzywane
do tego wykup 25% wartosci auta... no szacun rozumiem ze ta kasa nie stanowi problemu
tak samo jak wplata 10%
?
dzik - Czw 06 Mar, 2014 Pitt, skup się, o cayene mowa. Kto się martwi wykupem, oddajesz, polansowałeś się i bierzesz inny.
Jak nie masz 10% to kredyt gotówkowy co daje ok 750PLN miesięcznie i zaczynasz lans po dzielni. A to czy masz wersję turbo za 150kE czy golasa za 70kE nie wpływa znacznie na poziom respektu.kosmita - Czw 06 Mar, 2014
dzik napisał/a:
A to czy masz wersję turbo za 150kE czy golasa za 70kE nie wpływa znacznie na poziom respektu.
Dokładnie, dalej jest się wieśniakiem w bezsensownym samochodzie Anonymous - Czw 06 Mar, 2014 chyba ze mowa o 911 !