Kamill - Czw 10 Paź, 2013 A gdzie on jeździł, bo to chyba nie ten z ułęża co do Kai przyjeżdża ciągle.Anonymous - Czw 10 Paź, 2013 Do Kaji przyjezdzalo kilka RS i wydaje mi sie ze ten byl przynajmniej raz.roj - Pią 11 Paź, 2013
Cytat:
Samochód ma genialne tablice rejestracyjne: Z1 ELONY!
skromniacha Cartoon - Pią 11 Paź, 2013
AleX napisał/a:
Do Kaji przyjezdzalo kilka RS i wydaje mi sie ze ten byl przynajmniej raz.
na 100% był wtedy jak byłem crxem leszq - Pią 11 Paź, 2013 Nie upalany i pewnie pali jaki diesel >>PEREŁKA<<B-Rey - Pią 11 Paź, 2013 ło karwa
za 50k to juz chyba przygotowanego tajpra idzie kupić
Chyba do ganiania wokół trzepaka
W skrócie każdy tak myśli, ale jak sie zacznie liczyć to bez 70k nie ma co podchodzić do tematu.
edit: W kontekście tego Stilo to tak kupi się za tyle, ale Stilo pewnie częściej zamelduje się na mecie.Nath - Wto 15 Paź, 2013 lepiej ten silnik by pojechal w Punto II
Stilo to chyba troche "przyciezkie"..qbus - Wto 15 Paź, 2013 Ale Stilo kompletnie nie konkurencyjne więc to jest po prostu 50k zł wyrzucone w błoto... Type R za tą kwotę będzie wymagał włożenia na starcie w siebie z 15 k zł... krótkie główne 3500, 2x nowe półosie z aso 3400, 2x nowe przeguby z aso 1600 zł, a gdzie jakieś sprzęgło, elementy zawieszenia, rewizja szpery itp itd.Jakarti - Wto 15 Paź, 2013
AleX napisał/a:
http://www.adrenalinemoto...rancja-rok-2010
Cytat:
Mój samochód nigdy nie uczestniczył w żadnych wyścigach na torze, rajdach czy KJSach. Zawsze używałem go rozsądnie.
Czemu ludzie nie mogą pisać prawdy w ogłoszeniach?
heheh,
widzialem typka jak robił foty
podjechalem, pogadalem
nawet cyknelismy cos razem z clio ale chyba zapomnial podeslac
w kazdym razie byl gdzies tam raz i z tego co mowil to raczej boi sie jezdzic wiec pozniej juz z tego zrezygnowal.