Maciek - Czw 13 Gru, 2007 i rallye ma troche blachy w srodku widoczne Gaydek - Czw 13 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
rasta napisał/a:
my się chyba już znamy
Znamy się tylko z widzenia ...
hehe
M. in. z sylwestra 06/07 .Stacho - Czw 13 Gru, 2007
szymlorek napisał/a:
WItamy nowego na forum !! )
Stacho lampy morette są wypas tylko muszą być pryśniete pod kolor nadwozia, ew na czarno przy białej budzie, w przypadku hatcha stanowią taką samą biżuterie jak produkty sygnowane logo speedline, oz, compomotive to poprostu klasyka gatunku
szymlorek tutaj owszem wygląda to bardzo ładnie ! i tu mi się podoba !Janusz - Czw 13 Gru, 2007 co do 106 rally to kiedyś stał taki biały, chyba w komisie w Krakowie, jak sie jedzie od Skawiny. Ktoś z forum go oglądał chyba i mówił ze wporzadku, nie wiem czy jeszcze stoi, był na allegro. Jak coś pokręciłem to sroki aha i drugie sory za OT ( tak wiem " sory, kup se amortyzatory" )Anonymous - Czw 13 Gru, 2007 jk WITAM WITAM - szukaj 106tki i juz
p.s. dopiero wyjezdzajac zobaczylem jakie piekne masz tlumiki Jakarti hehe
Bartek nastepnym razem pojade sprawdzic ile tej mojej padlinie brakuje to Twojego deliżansu z lekka smołą na masce:))Anonymous - Nie 16 Gru, 2007 Lachonku witamy wśród ZIELONYCHr26rulez - Nie 16 Gru, 2007 zwiazku z tym przywilejem moze jakis samochod sluzbowy powinienem dostac?? strick - Nie 16 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
zwiazku z tym przywilejem moze jakis samochod sluzbowy powinienem dostac??
W zwiazku z tym, dajesz kazdemu przynajmniej na jeden dzień swoja meganke Anonymous - Nie 16 Gru, 2007
strick napisał/a:
r26rulez napisał/a:
zwiazku z tym przywilejem moze jakis samochod sluzbowy powinienem dostac??
W zwiazku z tym, dajesz kazdemu przynajmniej na jeden dzień swoja meganke
i cały czas wisisz nam po kebabie i piwku strick - Nie 16 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
i piwku
No raczej za kazdym razem po kilku r26rulez - Nie 16 Gru, 2007 moglem nic nie pisac :{
strick napisał/a:
W zwiazku z tym, dajesz kazdemu przynajmniej na jeden dzień swoja meganke
to od kogo zaczynamy ??strick - Nie 16 Gru, 2007 to podrzuc mi ja na jutro do katowic nox - Pon 17 Gru, 2007 ja w tym rejonie zajmuje się odbiorem moj adres na priv...
Anonymous - Pon 17 Gru, 2007 Dzień dobry . Mam na imię Michał i jestem żółwiem . O tym forum dowiedziałęm się z SR.pl po prezentacji mojego auta . Zaprosił mnie tutaj maciek_civic .