ile jest za 3-ke?TomsoN - Wto 29 Lip, 2008 16 peelenówAnonymous - Wto 29 Lip, 2008 i chuj nic ..... tragedia PiTT - Wto 29 Lip, 2008 a jakie padły liczby bo nie mogę się na lotto.pl zalogować
ja obstawiłem swoje: 2, 6, 15, 25, 29, 30
ciekawe czy coś wygrałem TomsoN - Wto 29 Lip, 2008 ale to jutro jest losowanie PiTT BaRtO_206GT - Wto 29 Lip, 2008
PiTT napisał/a:
a jakie padły liczby bo nie mogę się na lotto.pl zalogować
ja obstawiłem swoje: 2, 6, 15, 25, 29, 30
ciekawe czy coś wygrałem
za te cyfry dostajesz nagrode od Mi qbus - Wto 29 Lip, 2008 ja chuja... 1 liczba trafiona mi - Śro 30 Lip, 2008 [banda frajerów ]M - Śro 30 Lip, 2008 rachunek prawdopodobienstwa swoje, a wy dolozyliscie sie po 10zl do czyisc milionów to prawie jak dać na owsiaka Vlodarsky - Śro 30 Lip, 2008
eM napisał/a:
rachunek prawdopodobienstwa swoje, a wy dolozyliscie sie po 10zl do czyisc milionów to prawie jak dać na owsiaka
powiedz to mojemu tacie... jego rachunek prawdopodobieństwa nie dotyczy... wymyślił coś sobie, że stawia pewną kwotę x w multilotka i jeszcze nigdy nie dołożył do tej zabawy nawet grosza... powiedział " ja nie chce głównej wygranej " i tak skubie po kawałku. Byłem z nim na Towarowej już z 5 może 6 razy. Zawsze jakieś 3,4 razy tyle co postawi to odbiera a zdarzało się, że było jeszcze trochę więcej. Ja wiem, że matematycy tu zaraz powiedzą, że to niemożliwe albo coś tam... To znaczy, że ma poprostu szczęście i ogromne pudełko z karteczkami "gratuluje wygranej"Bart - Śro 30 Lip, 2008 Vlodarsky - to niemożliwe Vlodarsky - Śro 30 Lip, 2008
bart napisał/a:
Vlodarsky - to niemożliwe
Sam nie wierzysz w to co piszesz M - Śro 30 Lip, 2008 Jak najbardziej możliwe,
to co napisałeś Marku jest najlepszym sposobem grania w gry losowe,
znajdujesz sobie obszar w ktorym prawdopodobienstwo jest najwyzsze, lub celowo podbijasz prawdopodobienstwo - grajac np caly czas tymi samymi cyferkami.
I takie skubanie po trochu jest jedyną metodą zeby wyciągać kaskę z tego potwora.Vlodarsky - Śro 30 Lip, 2008 nikomu nie mówcie ale już mam xero cyferek taty hehehehBart - Śro 30 Lip, 2008
eM napisał/a:
najlepszym sposobem grania w gry losowe,
znajdujesz sobie obszar w ktorym prawdopodobienstwo jest najwyzsze, lub celowo podbijasz prawdopodobienstwo - grajac np caly czas tymi samymi cyferkami.
to zdanie doprowadzi do łez każdego, kto ma pojęcie o prawdopodobieństwie
A Vlodarsky senior ma po prostu kupę szczęścia (czego najlepszym przykładem udany potomek )