Android z wydania na wydanie jest coraz bardziej "fajny"
Ja wiem tylko tyle, że jako służbówkę dostałem sIII mini na androidzie 4.1.2 - nie da się z tego gówna korzystaćrasta - Wto 09 Wrz, 2014 Pobaw się Moto G zmienisz zdanie.Michał - Wto 09 Wrz, 2014 Cartoon - Wto 09 Wrz, 2014 Pisałem o tym konkretnym zestawieniu... ten szajsung jest z podobnej półki cenowej co moto g - ale to ta kwestia, o której pisał PITTKamill - Wto 09 Wrz, 2014
rasta napisał/a:
Pobaw się Moto G zmienisz zdanie.
Przestań juz z tym moto g, co ?
Przecież wiadomo że nikt tego nie kupi bo jest za tanie.
Po drugie ten wątek by umarł, a tak cały czas ktoś szuka telefonu który działa i go nie wkurwia i wątek żyje dalej. Pyta się, kupuje nie trafia, sprzedaje, pyta się, kupuje ...rasta - Wto 09 Wrz, 2014 Cartoon - Wto 09 Wrz, 2014 ideał można zawsze poprawić http://pclab.pl/news59488.htmlKamill - Wto 09 Wrz, 2014 Wiem wiem, czekamy z Piotrkiem aż będzie dostępna na amazonie Pirania - Wto 09 Wrz, 2014 Pytanie co będzie wcześniej - Android L czy nowa Motka : Cartoon - Wto 09 Wrz, 2014
Pirania napisał/a:
Pytanie co będzie wcześniej - Android L czy nowa Motka :
iPhone 6 M - Wto 09 Wrz, 2014 Tylko nowa motka jest od lg bo w miedzyczasie google sprzedalo motorole. Zeby tutaj jakiegos kwasu nie bylo z wlasnym ui od lg.dzik - Wto 09 Wrz, 2014 Oby LG nie spierd** tej dobrej passy. W robocie rozdają jakieś budżetowe lg na androidzie, w nowo wyjętym telefonie z pudełka dojście do książki telefonicznej wymaga anielskiej cierpliwości.rasta - Wto 09 Wrz, 2014
Cartoon napisał/a:
Pirania napisał/a:
Pytanie co będzie wcześniej - Android L czy nowa Motka :
iPhone 6
Szacowana cena wersji 5.5 cala 64 Gb 5Kpln Kamill - Wto 09 Wrz, 2014 pP - Śro 10 Wrz, 2014
rasta napisał/a:
Szacowana cena wersji 5.5 cala 64 Gb 5Kpln
no i co z tego, jak kogoś stać to kupi za 5k, a jak kogoś nie stać to weźmie za 99 w abonamencie
ps. nie bronie apple tylko każdy flagowy telefon kosztuje astronomiczne ceny po dniu premiery, wielkie mi halo